Familieliv

Navne og ord i lange lister hitter

Søgen efter navne og ord stopper aldrig, og det er de mange danske hjemmesider der lavet lister over navne og ordbøger med guides til at finde ord til kryds og tværs, Wordfeus og synonymer, et levende bevis på.

Find gode navne med betydning

En af de ting man kan bruge rigtig meget tid på som kommende forældre er at finde et godt navn til sin baby og måden man finder det på at ved at se en masse lister med en masse navne. Det kan du eksempelvis gøre på en side som navne-betydning.dk.

Her kan du ikke bare finde navnebetydningen for hvert enkelt navn, men og se hvor mange der hedder hvad, hvilket navne der er populære. Eksempler på lister du kan finde kan være:

  • Sjældne pigenavne med A
  • Islandske navne
  • Pigenavne med S på 5 bogstaver

Der er meget mere inspiration at hente på deres hjemmeside el. de mange andre hjemmesider der findes.

Inspiration til din festsange, digte og taler

En anden form for hjemmeside der bliver brugt meget tid på er ordbøger, ordbøger der hjælper dig med at finde ord der rimer til festsange og taler el. ord til at løse din krydsord el. måske synonymer og antonymer der passer bedre ind i den tekst el. bog du er igang med at skrive.

Mulighederne er mange for at finde nye ord el. andre ord i de mange gratis ordbøger der efterhånden eksisterer på nettet. Der er mange gratis ordbøger med mange forskellige funktioner, så du kan finde ord til det du skal bruge dem til.

Internettet er bare et fantastisk sted til at finde inspiration, svar og løsninger på alverdens ting og problemer. Navne og ord er blot en brækdel af det du kan bruge internettet til, så det er bare med at søge og du skal finde. God fornøjelse med det.