Fritid & Sport

Udvid din yogapraksis med en yogalæreruddannelse

Har du dyrket yoga i mange år, og ønsker at udvide din horisont og praksis, så er en yoga uddannelse oplagt.

Man behøver ikke, at tage en yoga uddannelse for selv at blive yogalærer. Mange tager en yogauddannelse for at fordybe sig i yogaens filosofi og historie, og ikke nødvendigvis for selv at ville undervise. Det er selvfølgelig blot en bonus, at man samtidig bliver certificeret yogalærer.

Selvom man er ny til yoga, kan man også sagtens tage en yoga uddannelse, som vil være et særdeles godt springbræt til en livslang yogapraksis.

Bliv certificeret yogalærer og fordyb dig

Hos Kula Yoga i Værløse, udbydes en af Danmarks grundigste yogalæreruddannelser i Klassisk Hatha. Det er en 200-timers Yoga Alliance certificeret uddannelse, hvilket er din garanti for en uddannelse af højeste kvalitet.

På yogalæreruddannelsen bliver du klædt bedst muligt på som yogalærer, og vil efter endt uddannelse, kunne undervise på højt niveau.

På uddannelsen går vi bl.a. i dybden med yogaens historie, filosofi, anatomi, asanas, ayurveda, teknik, åndedrættets fysiologi og funktion og meget meget mere.

På uddannelsen lærer du også hvordan du kan opbygge en levevej som yogalærer. Der er nemlig et helt modul sat af til yoga business essentials, hvor du både lærer om strategi og virksomhedsopstart.

At være yogalærer er et utroligt fleksibelt job, hvor du nærmest selv kan bestemme hvor og hvornår du vil “arbejde”. Man kan desuden opnå, at kunne leve godt af at undervise yoga, hvis man er dygtig nok til at få oprettet nogle faste hold i ens lokalmiljø.

Det er også oplagt at supplere sin normale indkomst, med yogaundervisning. Ofte ligger yogahold jo om aftenen eller i weekender.

Udover at undervise faste yogaklasser i Danmark, kan man med Yoga Alliance certificeringen også undervise overalt i verden. Certificeringen er nemlig globalt gældende, og den eneste af sin slags.