ErhvervFamilielivFerieFritid & SportHus & HaveØkonomi

legetøj til mænd

Anal sexlegetøj

Her finder du vores sortiment af Anal sexlegetøj, vi har mange flotte og spændende butt plugs som både pæne og medbringer maksimal nydelse.

Hvis du ikke har brugt anal legetøj før, så anbefaler vi at du begynder i de små størrelser og så arbejder dig opefter, hvis altså du er interesseret i at gå op i de større størrelser eller kan man også bare holde sig til de små.

Vi har både metal, silikone og glas butt plugs, til meget billige penge. Du har dermed rig mulighed for at prøve lidt af hver og finde ud af, hvad der passer allerbedst til dig. Det kan også anbefales at du anvender glidecreme, til at gøre hele oplevelsen bedre og gøre den mere glidende.

Anal legetøj er mere populært ind man lige går og tror, det er blot fordi at man som regel ser lidt skævt til den slags. Det syntes vi bestemt ikke man skal, det er en helt anden slags stimulering som man ikke burde snyde sig selv for.

Heller ikke til trods for hvad andre sig, vi anbefaler stærk at man udlever sine seksuelle lyster.

TIL MÆND

Her finder du sexlegetøj til mænd, Vi har et bredt udvalg så der er noget for enhver. Vi har både sexlegetøj indenfor analt udstyr, penis ringe, penis pumper og masturbatore. Mange tror at sexlegetøj kun er til kvinder, da der førhen kun har været et begrænset udvalg til mænd men dette har dog ændret sig meget. I dag findes der et bredt udvalg til mænd også.

Vi lagerfører forskellige former for analt sexlegetøj, der er mange der opnår nydelse ved anale sexlege. Vi kan anbefale at man undersøger det der heder prostata stimulans, det er en anderledes måde at opnå orgasme som mand. Nogle anbefaler den der hedder “bad boy” da den skulle være god til at ramme prostata med vibrationer.

Hvis man er single så kan det være godt med en vagina masturbator da den kan give en ekstra god følelse når man onanerer. Tit er pocket pussy lavet med et indvendigt mønster til at efterligne en vagina, og dette giver en bedre stimulans. Det er dog at anbefale at man benytter glidecreme til disse, for at opnå et bedre oplevelse. Masturbatorerne kan også sagtens bruges sammen med en partner og give et twist til sexlegene.