Familieliv

Med panserglas kan du beskytte din IPhone

Takket været smartphones er vores dagligdag blevet lidt nemmere at overkomme. Vi har alt den hjælp, som vi behøver lige ved hånden. Vi bruger vores mobiler til meget hver dag, og derfor forventer vi også, at den skal kunne holde. Desværre skal der ikke så meget til, før de går i stykker. En enkelt tur ned på flisegulvet og hele skærmen er ødelagt. Der er dog en måde, hvorpå du kan undgå at din mobil går i stykker.

Gør din mobil en tjeneste

Langt de fleste har prøvet at smadre deres mobil, og det er ikke nogen rar følelse. Heldigvis findes der både telefoncovers og diverse butikker, hvor man kan sende sin mobil til reparation. Det kan dog godt blive dyrt eller besværligt i længden. Der findes dog en langt bedre måde at beskytte sin telefon på.

I dag kan du købe panserglas til din mobil. Det er rigtigt glas, der under selve fremstillingen er blevet hærdet, så det kan beskytte din telefon mod slag og stød. Det er et tyndt materiale, der klistres på din mobilskærm og bevarer samtidigt udseendet på selve telefonen. Panserglas er så tyndt, at det heller ikke vil forringe din mobils følsomhed, så du stadig kan bruge skærmen ordentligt.

Heldigvis findes der panserglas til alle de forskellige modeller af IPhone. Selvom de noget nyere modeller som IPhone X er ude på markedet, så er der stadig håb for de lidt ældre versioner. Der findes nemlig stadig panserglas til dem, hvor det er begyndt at blive svært at finde telefoncovers. Nemlig en gammel model som for eksempel en IPhone 5. Du kan finde modeller af panserglas IPhone 5s på nettet.

Det findes til alle modeller

Selv hvis du har fulgt med IPhone trenden og sidder med en IPhone 6 i hånden (eller det der er nyere) så behøver du ikke at frygte for, at der ikke findes panserglas til din mobil. Du kan nemlig få det til hvilken som helst IPhone.

Og der er ingen grund til panik, hvis du ikke har en IPhone. Der findes skam også panserglas til andre slags smartphones. Hvis du for eksempel har en Huawei eller en Samsung Galaxy, så kan du også sagtens finde panserglas i deres størrelser. Hvis det ikke er din telefon, men derimod din IPad, som du gerne vil beskytte, så findes der også en redning til dig.

Sikke en smart opfindelse

Panserglas eller panser glass er en fantastisk opfindelse for alle brugere af smartphones. Det beskytter vores telefoner, så vi frit kan bevæge os rundt med dem uden grund til bekymring. Derudover forlænger det også selve mobilens levetid, så du kan få så meget ud af den som muligt.

Med den ekstra beskyttelse fra panserglasset kan du også sørge for, at din mobil ikke bliver for varm om sommeren, eftersom det er bedre til at modstå solens stråler end en normal mobilskærm. Og hvis din skærm alligevel skulle finde på at splintre, så ville det ikke ske på samme måde som med uden panserglas.