Erhverv

Leder du efter en ny hobby?

Det er aldrig for sent at lære noget nyt eller få sig en ny fritidsinteresse. Mens alle andre kridter løbeskoene eller tæller det daglige antal skridt for at indfri tvivlsomme nytårsforsætter, så kan du jo prøve kræfter med noget helt andet. Hvorfor ikke lære at skyde til måls? Du kan også sætte dig foran pc’en og nørde med at bygge din helt egen hjemmeside.

Lær at skyde til måls

Måske går du allerede på jagt og drømmer om at blive en bedre skytte? Måske har du en gammel drengedrøm om at stå på en mark og skyde til måls efter gamle dåser? Alle over 18 år må købe og bruge et luftgevær, så længe det er en kaliber 4,5 mm eller derunder. Har du en have eller en mark, må du gerne skyde til måls. Så længe det er på egen grund. Du skal dog være sikker på, at du ikke risikerer at ramme dyr, andre mennesker eller deres ejendele. Sørg for at købe de bedste hagl til luftgevær og sæt nogle gamle dåser op. Så er du helt klar til at øve dig på at skyde til måls og udvikle dine evner som finskytte.

Lær at lave en hjemmeside

Det er aldrig for sent at lære at lave en god hjemmeside. Du behøver såmænd ikke engang være en dygtig programmør, for at komme i gang med at skabe dit helt eget sted på nettet. Måske har du længe haft en drøm om at have din egen blog? Det kunne være en blog om bøger, om de fedeste serier på TV, om dit nye liv som finskytte eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du har noget på hjerte. Først bør du sætte dig ned med et stykke papir og en blyant. Prøv at tegne dit websted, som du ser det i dit hoved. Sæt ord på de forskellige menupunkter, beskriv de enkelte sider på dit websted, overvej hvilke billeder du vil have på siden og hav en ide om webstedets farver. Er du dygtig til at programmere, kan du sikkert skrive koden, så din hjemmeside kommer til at se ud, præcis som du vil have det. Aner du ikke en disse om at programmere, bør du finde et CMS. De fleste systemer kan du arbejde på lokalt på din egen pc, før du offentliggør dit websted. Der er dog en håndfuld, der kræver, at du først finder dig et webhotel. Find webhotel priser her.