Erhverv

Optimering af hjemmesider

Optimering af hjemmesider

Optimering af hjemmesider, kan være tricky til tider. Tricky, men absolut ikke håbløst. Der er mange forskellige små ændringer man kan gøre for at optimere sin hjemmeside en del. Du kan i denne artikel få hjælp til at optimere din hjemmeside. Det behøves slet ikke at være så uoverskueligt, som det kan lyde.

Overskuelighed

Det er vigtigt at din hjemmeside er nem at finde rundt i. Det vil sige, at man nemt skal kunne finde ud af hvor man skal klikke på skærmen for at finde det man leder efter. Det kan for eksempel gøres via en menu på hjemmeside.

Måske også ved at der er et søgefelt, så man direkte kan søge på det, man leder efter. Du skal tænke på at en ikke-teknisk person skal kunne bruge din hjemmeside uden at ældre, skal have fat i sine børnebørn. Man kan ikke tilfredsstille alle med dette, men tilfredsstille rigtig mange, kan man helt sikkert. Og det skal man også for de bedst mulige resultater.

 

Mobilvenlighed

Det vil helt sikkert hjælpe på det hele, hvis man kan bruge din hjemmeside fra mobilen. Det vil sige korte sætninger, menuer i siden og tydelig skrift. Det gør nemlig at folk kan tage den med på farten.

Det er ikke supersmart, hvis man skal slæbe sin stationære computer med overalt fordi man skal bruge din hjemmeside. Så vil folk nemlig uden tvivl bruge en anden hjemmeside, end din. Alle har travlt i dagens Danmark. Alle er hele tiden på farten. Du vil derfor gøre klogt i at gøre din hjemmeside mobilvenlig.

Læs mere HER!

Sikkerhed

Du skal have styr på at din hjemmeside er krypteret, så en hacker ikke kan få nogle oplysninger om besøgende på din hjemmeside overhovedet. Det gør at folk føler sig trygge ved at bruge din hjemmeside. Det er helt grundlæggende. Der kan nemt findes guides til dette på google.

Hastighed

Ville du ikke uden at tøve finde en anden hjemmeside, hvis den du er på simpelthen ikke fungere i forhold til hastighed? Det ville de fleste nok. Af den grund er det vigtigt at du får styr på hastigheden af din hjemmeside – så folk der klikker på den på google eller hvad end de bruger – ikke klikker sig væk. Hastigheden kan selvfølgelig skyldes deres netværk, men det skal ikke ske, at de har godt netværk og din hjemmeside bare er langsom.