Erhverv

Har du styr på firmajulegaven 2021?

Det er efterhånden snart ved at være juletid igen – og det kan du faktisk allerede se, når du går rundt på gågaden eller i centret eller bare besøger ethvert supermarked, som allerede har godt gang i salget af juleslik og -lækkerier. Når kalenderen så rammer december, sker der noget magisk på de fleste arbejdspladser. Medarbejderne bliver ramt af ”juleglæde”, en sygdom, som enhver virksomhed bør ønske sig til jul. Det er nemlig en sygdom, som har en meget positiv virkning på medarbejderne. Den bidrager nemlig med færre sygedage og gladere medarbejdere.

De ansatte yder deres bedste lige op til juleferien. De glæder sig nemlig til at gå på juleferie og tilbringe en masse tid med familien. Familien skal endelig dyrkes og det samme skal nærhed og hygge. Men hvordan ser det egentlig ud med denne familiemetafor på arbejdspladsen? Har I styr på firmajulegaver 2021 til at sikre en bedre relation mellem hver enkelt medarbejder og arbejdspladsen?

Firmajulegaven er ikke bare en gave. Den er et symbol, et skulderklap og en tak til hver enkelt medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at firmajulegaven er en god gave, da en dårlig gave er en uheldig kommunikation til medarbejderne. En god skaber loyalitet og arbejdsglæde, imens en dårlig gave kan få medarbejderen til at stille spørgsmålstegn ved, om man rent faktisk ikke er mere værd for virksomheden. Det er ikke ensbetydende med at gaven skal være dyr – men den skal være god i den forstand, at medarbejderne føler sig værdsat.

Det er lige netop derfor at ”Vælg selv”-løsningen kun bliver mere og mere populær. Hver enkelt medarbejder får på den måde mulighed for at vælge deres helt egen firmajulegave ud fra et lækkert sortiment af lækre brands – lige fra pander og gryder og Kähler og Kay Bojesen produkter til lækkert værktøj og elektronik. Der er noget for enhver smag, og hver enkelt medarbejder vil uden tvivl kunne finde en gave, som de enten allerede har stående på ønskesedlen eller måske slet ikke havde drømt om at ønske sig endnu. Det er en god gave, som garanterer at alle medarbejdere føler sig værdsat af virksomheden.