FamilielivFritid & SportHus & HaveØkonomi

Gode råd til par og forholdet

Mange par mangler gode råd til at forbedre, arbejde på og udleve det fulde potentiale af deres parforhold.

For rigtig mange par bliver hverdagen kedelig og præget af dagligdagen. Sådan bør det ikke være. Derfor kommer her en helt håndfuld råd, som gerne skulle være jeres genvej ud af det monotone forhold.

Tilbring tid sammen

Vigtigste råd af alle, det er selvfølgelig, at i bruger mere tid sammen. Det kan være på hvad som helst.

Men gør det nu simpelt, det behøver ikke være så planlagt og lagt ud alt sammen. Det simple element kan bare være i og bestå af at få klaret hverdagens små opgaver sammen.

 

Spørg jer selv, hvorfor er det egentligt, at i deler dem op? Hvorfor er det at manden klarer opvasken og kvinden at vaske tøj. Prøv at leg med tanken om, at gøre begge opgaver sammen. Lad os sige i bruge 30 min hver på begge opgaver. Effektiviteten i går glip af ved at gøre det sammen er med god sandsynlighed kun små 15 min. Sådan at begge opgaver, lavet sammen, tager 1 time og 15 min i stedet for 1 time, hvor i gør det hver for sig.

Overrask hinanden

Der er ingen grund til, at i skal planlægge alting. I kan selvfølgelig godt planlægge at bruge tiden sammen med de små huslige opgaver.

Men sørg nu for, at du stadig overrasker din partner. Det vil med god sikkerhed få jer tættere på hinanden.

Det kan være noget så simpelt som at sætte kaffen over, hvis du normalt ikke gør det. Men det kan også være noget med højtideligt som blomster, chokolade eller noget frækt måske. Det leder os videre til næste punkt, som også er det mest spændende.

Voksen legetøj

Nu til den helt frække. Det er nok det kun cirka halvdelen af par benytter sig af. Nemlig voksen legetøj. Det er imidlertidigt en kæmpe stor fed fejl.

Det kan virkelig sætte gang i forholdet, så sørg for at komme med på bølgen. Mange undlader, fordi de ikke helt ved, hvordan de skal bruge det, hvad de skal vælge eller hvor meget/hvor lidt. Hvis I også er i tvivl kan i læse mere om voksen legetøj på Lovebuddy eller forsøge dig med at Google lidt frem på nettet.

 

Der findes et hav af forskellige informative hjemmesider. Der findes ligeledes og næsten lige så spændende et hav af sex shops derude, som du eller I kan gå på jagt i.

Tal om det

Mange par glemmer at snakke sammen. Det er måske det mest nævnte, men samtidig også det vigtigste. Få nu talt om det i går med.

Oftest tror man på forkert grundlag, at man snakker om alt med sin partner. Man tænker måske endda, at man siger alt til partneren. Men nogle gange er det faktisk decideret usandt. Ikke fordi det er med vilje, eller der går det helt store tanke-regnskab op, som slutter at det er “den bedste løsning”. Men simpelthen bare fordi, men ikke lige får det gjort.

Hvad end man tænker på, skal gerne fuldstændig ufiltreret leveres til partneren. Det duer ikke engang (i min optik) at man lukker noget inde, bare fordi man er bange for, at det kan såre ens partner. Selv hvis det man siger er, at de har en mærkelig stemme lige pludselig – hvad ved jeg. Det kan være alt muligt forskelligt.