Familieliv

Babyudstyr i god kvalitet til lave priser hos Little Happy

Hos LittleHappy kan du finde det populære babyudstyr til en ordentlig pris. Hos LittleHappy kan du fx finde et stort udvalg af forskellige slags sutter, og vi har mange forskellige forhandlere som Filibabba, BIBS, barnets favorit osv. Det kan tit være svært at fornemme kvaliteten af et produkt online, og hos https://littlehappy.dk har vi skrevet en masse produktbeskrivelser, som kan give kunden et bedre indblik i udseende og kvalitet.

Bag LittleHappy er en familie med mor, far, bror og søster. Vores vision er at hjælpe familier med at give deres baby den bedste start på livet. Derfor har vi sat priserne i børnehøjde, hos LittleHappy kan du finde produkter fra kendte brands som Filibabba, OYOY, BIBS osv. Oveni at priserne er i børnehøjde kan du vælge at blive medlem og i gennemsnit spare 45% på vores produkter.

Populære babyprodukter fra LittleHappy

Vi har et stort udvalg af babyudstyr, som fx Filibabbas legemadras. Legemadrassen er super god til både leg og til en hurtig lur, dens blødhed gør den perfekt til babyer. Hvis du ønsker en god hagesmæk, kan du også finde en hos Filibabba, hagesmækken er designet, så der kommer mindre væske igennem den. Det kan tit være svært at finde den rigtige sut, hos Littlehappy har vi et stort udvalg og en god beskrivelse til hver sut.

  • Legemadras: Filibabbas legemadras er et rigtig populært produkt hos LittleHappy. Madrassen kan bruges på mange forskellige måder. Da madrassen er dejlig blød, vil din baby sagtens kunne ligge på den i længere tid uden at få ondt. Den er super smart, hvis dit barn ikke vil sove/ tage en lur uden sine forældre i nærheden. På grund af dens gode størrelse kan den hurtigt placeres i fx stuen, hvor familien er samlet. Det giver babyen tryghed, og du har en mulighed for at holde øje med ham/hende.
  • Hagesmæk: Hagesmækkerne fra Filibabba er lavet høj kvalitet og har en lang levetid. Hagesmækken er designet med en membran imellem begge muslin-lag, som er med til at mindske den væske, der skulle trænge igennem hagesmækken. Hagesmækken giver mulighed for at justere der hvor den lukkes. Her kan du enten gøre hagesmækken mindre eller større. Dette gør, at hagesmækken kan passe forskellige størrelse børn, og at den har en længere levetid.
  • Sutter: Hos Littlehappy kan du finde mange forskellige sutter og mange forskellige forhandlere af dem. Det kan tit være svært at finde den perfekte sut til ens barn, og derfor har vi hos LittleHappy skrevet nogle gode beskrivelser af de forskellige sutter, så du nemmere kan beslutte dig.

Hos Little Happy er priserne i børnehøjde

Hos LittleHappy har synes vi, at det er vigtig at alle har mulighed for at få fingrene i lækkert babyudstyr. Derfor har vi gode kvalitetsvarer til lave priser. Hos LittleHappy gør vi det derfor muligt for flere, at kunne få fat i de eftertragtede produkter, uden at skulle af med alt for mange penge, da vi ønsker at hjælpe familier med at give deres børn den bedste start på livet.

Vi har sat priserne i børnehøjde fra kendte brands som Filibabba, BIBS, OYOY, Yumbox osv. Hos LittleHappy kan du stort set finde alt det udstyr, som er nødvendig til din baby og dig.

Hos LittleHappy kan du også være at blive medlem, som medlem vil du i gennemsnit spare 45% på vores produkter og helt op til 100%, da du som medlem altid har adgang til gratis produkter når du handler hos os. Læs mere om det på vores hjemmeside.