Erhverv

Har din virksomhed akut brug for en midlertidig leder?

Når en person med en ledelsesstilling i en virksomhed fratræder sin stilling med kort varsel, er der som regel ikke umiddelbart nogen, der lige står på spring som værende oplagt til at overtage stillingen.

Og dette skaber en plagsom situation for virksomheden idet den skal bruge resurser på at finde en stedfortræder, der kan leve op til stillingens krav.

Nogenlunde samme scenarie kan også være tilfældet hvis vedkommende faktisk har sagt op i god tid, da ledelsesstillinger er noget af det sværeste at finde gode, kvalificerede kandidater til.

En situation, hvor en virksomhed mangler en leder af den ene eller anden type, har ofte store økonomiske negative konsekvenser for en virksomhed.

 

Belastende situation for virksomheden

For en virksomhed, der selv skal finde en ny ledelsesprofil til en nøglestilling, befinder sig som oftest i en yderst møjsom situation, fordi det er overordentligt svært at finde kvalificerede ledere, når man samtidig er i tidsnød.

Derfor vælger mange virksomheder i sådanne situationer at drage fordel af den ekspertise, man får hos et rekrutteringsbureau. Her kan man få hjælp til at finde den helt rette profil til en specifik stilling.

Når der gælder rekruttering af ledere, er det imidlertid en helt anden form for rekruttering, der skal til. Nemlig den, der udelukkende handler om rekruttering af ledere og chefer.

 

Stor indsigt i interim management

Man kan med stor fordel gøre brug af et rekrutteringsbureau, der er specialiseret i Interim Management, såsom: Nextt Management.

Nextt Management er ét af de mest erfarne rekrutteringsbureauer i Danmark, og er blandt de førende i Interim Management-branchen, og alle deres konsulenter er garvede specialister på feltet.

Selve fagtermen Interim Management oversættes med “midlertidigt lederskab”, og dette er den professionelle term, der bruges til at betegne dette særlige område inden for rekruttering.

Kendetegnende for Interim Management er at der udelukkende fokuseres på at levere relevante og kvalificerede ledere, som har de nødvendige kompetencer, der skal til, for at kunne bestride stillingen på en tilfredsstillende måde.

Nextt Management har en gevaldig viden inden for interim management, og sammen med deres mangeårige praktiske erfaring inden for feltet, er de i stand til på højst 10 dage at rekruttere alle former for ledere til en hvilken som helst virksomhed.

 

3 fordele ved Nextt Management:

 1. Erfaring med interim management, der dækker over mere end 18 år
 2. Leverer velkvalificerede ledelsesprofiler på højst 10 dage
 3. Adgang til en profildatabase, som indeholder over 4000 interim managere

 

Nextt Management kan levere ledelsesprofiler med bla. disse titler:

 • Interim HRO (Human Resources Officer)
 • Interim CIO (Chief Information Officer)
 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim CMO (Chief Marketing Officer)
 • Interim COO (Chief Operating Officer)
 • Økonomichef
 • Salgschef
 • Interim CTO (Chief Technology Officer)

Nextt Management hjælper med på ganske kort tid at finde de bedst kvalificerede personer til den stilling, der ønskes en leder til. Dette gør at den udfordrede virksomhed i sidste ende vil kunne spare værdifulde resurser i form af både tid og penge.