Fritid & Sport

5 gode ideer til at finde kærligheden på ny på rejsen

Kunne du godt tænke dig at genoplive kærlighedslivet mellem dig selv og din partner? Så er en romantisk ferie altid en god løsning. Her er der nemlig tid til hinanden, smukke omgivelser og kærlighed i luften. Men hvor tager man hen, og hvad bruger man tiden på?

I løbet af denne artikel vil du få svar på disse to spørgsmål gennem 5 forskellige ideer, der både henvender sig til destinationen og aktiviteterne på ferien. Én ting er dog helt sikkert, en ferie kan være det, som kan tænde gnisten i dit kærlighedsliv igen, så hvis dit forhold er vigtigt for dig, så bør du huske at pleje det, så det ikke brænder ud. Husk at pakke noget legetøj til de voksne på rejsen.

Destinationen – Hvorfor skal rejsen gå hen?

Her får du 3 ideer til smukke og romantiske destinationer, hvor du kan tage din kæreste eller ægtefælle med hen.

 

 • Menorca, Spanien
  – Hvis I vil have smukke omgivelser, lækre badestrande og en masse kultur, så er dette uden tvivl en god kandidat til jeres næste rejse.
  Menorca er en lille spansk ø, som har en meget autentisk og romantisk stemning, og det føles næsten ligesom at være på de caribiske øer, det er blot lidt billigere.
 • Venedig, Italien
  – Vi kender alle sammen Venedig fra de mange kærlighedsfilm, hvis plot udspiller sig herfra. Her kan I sejle i gondoler, alt i mens der bliver spillet smukke serenader for jer. Dette er helt sikkert en destination, som kan tænde ilden i både dit og din partners hjerte igen.
 • Rom, Italien
  – Rom er en by, der oser af romantik, kultur og historie. Her kan en helt almindelige gåtur gennem byen blive til noget af det mest romantiske, du nogensinde har oplevet. Her vil I se små hyggelige gader, smuk og historiefyldt arkitektur og lækre cafeer overalt, hvor I går.

 

Her fik du altså de 3 første ideer til den romantiske ferie, og i næste afsnit bliver det rigtig spændende, her vil der nemlig blive givet 2 gode ideer til hvilke aktiviteter, man kan fylde den romantiske ferie med.

Aktiviteter – Hvordan fylder man ferien med romantiske aktiviteter?

Når I nu er kommet afsted og er ankommet til jeres smukke destination, så er det også muligt at lave aktiviteter, som sætter gang i kærlighedslivet. Aktiviteterne kan naturligvis afhænge af destinationen, men her får du 2 ideer til universelle aktiviteter, som kan foretages alle steder.

 

 • Udforsk destinationen – udforsk hinanden
  – I udforsker hele den store verden sammen, og derfor kan I med stor fordel også udforske hinanden og hinandens lyster lidt, når I er på ferie. Varmen og stemningen kan ofte føre til en højere lyst, og derfor er en ferie den perfekte mulighed for at prøve nogle nye lege i sengen og eksperimentere lidt.
 • Udfordr hinanden
  – Der findes mange sjove aktiviteter, når man er ude at rejse. Dette kan være alt fra dykning og sejlture til klatring og rappelling. Ligegyldigt hvad I er til, så kan det være en rigtig god ide at prøve noget sammen. På denne måde danner i nemlig nogle nye og specielle bånd samtidig med, at I får nogle fantastiske minder og oplevelser med hjem fra ferien.