Familieliv

3 typer lån du kan tage når du er studerende

Er du studerende, og har du på et tidspunkt brug for lidt flere penge på din konto, er der heldigvis en række muligheder for at låne penge, som du kan undersøge nærmere.

 

Det er klart, at det vil være bedst ikke at tage et lån, og har du mulighed for at få dig et studiejob eller lignende, er det jo at foretrække.

 

Men nogle gange kan det være nødvendigt med et lån for at få enderne til at mødes, og så er det jo godt, at der er mange gode muligheder for det i Danmark som studerende.

 

Har du på dit studie brug for en kvadratrod udregner, finder du den her.

SU lån

Det første og måske mest oplagte lån at undersøge, om du har mulighed for at få, er et SU lån. Her kan du få lidt ekstra udbetalt på din konto hver måned, som kan hjælpe dig med at få dit budget til at hænge sammen.

 

Husk at du skal være berettiget og modtaget SU, før du kan få dig et SU lån. Det er også vigtigt at understrege, at det ikke er penge, du bare modtager, ligesom SU. Det er stadig et lån, og det skal stadig betales tilbage ligesom alle andre lån.

Forbrugslån

En anden mulighed for at låne penge er ved at tage et forbrugslån, som også kan kendes som et kviklån. Her har du mulighed for at låne lige netop det beløb, du har brug for, hvilket er oplagt, hvis du bare har brug for et lån her og nu, og du ikke har brug for løbende penge som ved et SU lån.

 

Et forbrugslån er meget nemt at tage, da du bare kan ansøge om at få det på nettet på et øjeblik. Bliver du godkendt, er pengene på vej til dig med det samme, og du kan have pengene stående på din konto på bare 10 minutter.

Billån

Sidst, men ikke mindst, er der også flere låneudbydere, der tilbyder billån, når du er studerende. Så har du brug for at købe en bil, mens du studerer, kan du altså sagtens undersøge muligheden for at låne penge til den, så du kan købe lige netop den bil, du gerne vil have.

 

Nu har du i hvert fald et par gode muligheder for at låne penge, selvom du går i skole. Så er det bare med at finde ud af, hvilken type lån du har brug for.