Hus & Have

Sådan får du gjort din udendørs oase klar til sommer med Harald Nyborg

Der er mange, der er begyndt at gøre sig nogle overvejelser omkring de ting, der skal ske med deres have, således den bliver helt klar til de lunere og lysere dage, der snart oprinder i takt med, at vi nærmer os sommerperioden.

Er det noget, som du også kan nikke genkendende til? Og vil du også gerne sikre dig, at du er helt klar til blot at nyde de lune solstråler og den blide brise? Så bør du snart begive dig ud i haven med alle dine redskaber og tage godt fat.

Det rette værktøj

Uanset hvad det er, du skal til at i gang med, så får du brug for noget godt værktøj og nogle effektive redskaber. Og det kan du alt sammen finde hos Harald Nyborg både online og i en fysisk butik i en by nær dig.

Læs mere om det på en side som https://www.husoghaveliv.dk/artikler/harald-nyborg-vaerd-at-vide-om-den-kendte-kaede.html.

Den gode terrasse

Når det kommer til en have, er der ofte en del arbejdsopgaver at kaste sig ud i. Først bør du tage et kig på din terrasse – hvilken stand er den i? Måske trænger den til at se en kærlig hånd. Er den af træ, skal den måske have en gang olie, og er den i fliser, kan det være, at nogle af dem trænger til en udskiftning.

Det gælder især, hvis der er nogle, der er flækkede eller knækkede som følge af et stort slid gennem tiden. Der kan derfor være behov for en kærlig hånd, således terrassen igen bliver plan og solid og dermed klar til at hele familien kan samles omkring et lækkert måltid mad fra grillen til sommer.

Den smukke plæne

Hernæst bør du tage et kig på din plæne. Det kan være, at den er fyldt med mos, at den er tynd eller bare ikke helt så grøn, som du gerne vil have, at den skal være. Hvis det er tilfældet, kan det også være, at den skal have sig en tur. Enkelte steder kan det være nødvendigt at anlægge ny plæne, mens det andre steder kan være nok at så noget nyt græs.

De grønne områder

Sidst men ikke mindst skal du tage et kig på de mange bede, træer og buske. Der kan nemlig også her være behov for en overhaling for eksempel, når det kommer til at luge ud for ukrudt, og når det kommer til at beskære træer og få klippet buske.

Også til lidt forkælelse

Du kan nemlig også med fordel fylde din have med lidt ekstra luksus til hverdagen. Det kan for eksempel være en skøn pool, som især bliver en fryd til sommer, det kan være et hjemmelavet legehus, som børnene kan hygge sig med, eller det kan være en køkkenhave, der sikrer masser af grønt til dagens måltider.

Du skal bare tænke på, hvad der gør dig glad. og hvad der bringer din familie glæde – og så vil din have få mere værdi.