ErhvervFamilielivFerieFritid & SportHus & HaveØkonomi

Overrask din partner med en fræk gave

Sexlegetøj er ikke bare til kvinder, der findes også en lang række spændende og frække produkter til eventyrlystne mænd, der gerne vil blive klogere på deres egen krop og give orgasmerne et nyt niveau. Vi er lidt forskrækkede, når det kommer til sex herhjemme og derfor er det ikke noget vi taler højt om eller diskuterer med vennerne til parmiddagen, men det er faktisk rigtig synd, for sex – alene eller med en partner – er sundt for både krop og sjæl. Så vil du slå to fluer med et smæk, så overrask din partner, eller dig selv, med et nyt stykke sexlegetøj.

Find det, der passer til ham

Hvis det er din partner, du er på udkig efter en fræk gave til, så kan du vælge mellem to tilgang når du køber sexlegetøj til mænd:

  • En gave, der er til ham og som fortrinsvis skal bruges, når han er alene
  • En gave, der er til jer og som skal bruges, når I er sammen

Mange af de forskellige former for legetøj kan bruges på begge måder, men der er også ting, der gør sig bedst, når du ikke er hjemme og din partner skal forkæles lidt ekstra. Det kan være en gave, der er lidt mere kedelig at finde og måske også at give, men din mand vil med garanti sætte stor pris på den.

Vælger du i stedet at købe en gave som I begge kan have glæde af bliver det en slags dobbelt overraskelse for ham. Det er nemlig ikke bare en gave, der gør noget godt for ham personligt, men som også vil sørge for, at han kan give dig endnu mere nydelse – hvilket rigtig mange mænd finder utroligt pirrende i sig selv.

Find det, der passer til dig

Skal du ud og finde en til dig selv, så er det straks lettere. Her kan du virkelig gå på opdagelse og finde ting, der gør din alenetid både sjovere og mere intens. Der er rig mulighed for at finde legetøj, der kan bruges i sengen, i badet eller som du endda kan have med på farten, hvis du skal være hjemmefra i længere tid.

Vær nysgerrig og overvej, hvilken oplevelse du gerne vil give dig selv. Skal det være noget der:

  • giver en naturtro følelse
  • giver en hurtig orgasme
  • pirrer dig på andre måder

Det bedste du kan gøre er at tage et kig omkring på nettet o g finde ud af, hvad der tænder dig og som du har lyst til at afprøve. Du kan også bruge noget tid på at læse anmeldelser og tekster om sexlegetøj, der kan give dig en ide om, hvordan tingene fungerer og, om det er noget for dig.

Bliv klogere på dig selv og din krop på en måde, der er sund og giver dig en fantastisk nattesøvn efterfølgende. Det er fræk og det er sundt for både krop og sjæl, så hvorfor ikke få det bedste ud af det?