Erhverv

Linkbuilding til den moderne webshop

Hvad er linkbuilding?

Ja, hvad er linkbuilding egentlig? Linkbuilding er processen med at skabe links til din hjemmeside. Linkbuilding er en måde at forbedre din placering på søgemaskineresultatsider (SERP’er).

I disse dage er det blevet en vigtig del af SEO, og linkbuilding kan gøres på mange måder. Nogle SEO-bureauer laver linkbuilding som deres kerneforretning, som vi f.eks gør.

I 2022 vil linkbuilding involvere mere end blot oprettelse og placering af links til en hjemmeside. Os der laver links bliver nødt til at fokusere på at skabe indhold af høj kvalitet og forstå hvordan Google rangerer sider i søgeresultaterne.

Hvorfor bygge links?

Linkbuilding er et af de vigtigste aspekter af SEO. Opbygning af links hjælper med at forbedre placeringen af et websted på søgemaskiner, hvilket igen forbedrer dit websteds synlighed.

Der er mange grunde til, hvorfor du bør bygge links. En grund er at øge dit websteds placeringer på søgemaskinerne og dermed forbedre dets synlighed, en anden grund er at få mere trafik til din hjemmeside, og også fordi det hjælper dig med at opbygge relationer til andre mennesker og virksomheder, som måske deler lignende interesser med dig.

Sådan øger du den organiske trafik med en stærk linkbuilding strategi!

Linkbuilding er ikke død. Stærk linkbuildingstrategi kan hjælpe dig med at øge organisk trafik og få mere synlighed i søgemaskinernes placeringer.

Den bedste måde at starte din linkbuildingstrategi på er ved at undersøge, hvad dine konkurrenter laver. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilken slags links de får, og hvordan du også kan få dem.

Linkbuilding har eksisteret i årtier, men det har udviklet sig med tiden. Det er nu vigtigere end nogensinde, fordi Google introducerede opdateringer i 2012, som straffer websteder, der bruger black hat-teknikker til at få backlinks. Hvis du vil undgå denne straf, skal du bruge white hat-teknikker, som vil øge din organiske trafik og placering i søgemaskinerne.