Familieliv

4 tips til at finde dit drømmesmykke

4 Tips til hvordan du finder det smykke, der passer bedst til dig

 

Smykker er det perfekte tilbehør til ethvert outfit, men hvordan vælger man det helt rigtige smykke, der kan komplementere din personlige stil? Du bør gå efter at have din egen unikke stil, så man kan føle sig godt tilpas.

 

Måske er du mest til de rå og gammeldags vintage smykker, eller måske er du mere til de simple og minimalistiske smykker? Eller måske er du mest til et luksuriøst og overdådigt look? Eller hvad med beachy, boho look? Uanset hvilken stil du er mest til, så findes der smykker i alle former, farver, stilarter og størrelser.

 

Lad os tage et kig på nogle af de mest populære smykker, der er trendy lige nu.

 

Hvad er din personlige stil, når det kommer til smykker?

 

Har du nogensinde tænkt over, hvordan du definerer din egen personlige stil? Måske identificerer du dig med et bestemt look. Måske er du minimalist, og elsker de grø, beige og hvide skjorter? Måske er du mere Beach vibelooket?

 

Måske kan du lide at blande forskellige stilarter, for at kunne skabe dit helt eget unikke look. Nogle trends tåler tiden og dem, der kommer og går er oftest de lidt mere vulgere stilarter.

 

Hvis du ikke er sikker på din stil, er der nogle ting, du skal overveje, som vil hjælpe dig med at blive inspireret.

 

Glem ikke at komfort er vigtigt, når det kommer til smykker

 

Hvis du er en person, der kan lide komfort, så tænk på de former og materialer du vælger. Når alt kommer til alt, er det alt afgørende, at du føler dig afslappet og veltilpas, når du bærer dine smykker. Ellers ender det med, at du aldrig for brugt dem, og så var det dumme penge at bruge.

 

For eksempel kan store ringe være noget af det smukkeste, men når det kommer til komfort er de ikke altid lige praktiske. Fatningerne der holder en sten, kan være ubehagelige på huden, overvej derfor om du ønsker en ring, hvor der er sten hele vejen rundt om fingeren.

 

Ligesom stoffet til tøj er en vigtig faktor, for om det er behageligt at bære, er det metal eller ædelmetal, dit smykke skal være lavet af også vigtigt. Vælger du et metal såsom kobber eller andet et andet uægte metal, skal du konstant være opmærksom på, ikke at få det i kontakt med vand, eller hårde overflader.

 

Sørg derfor for at vælge et lidt dyrere materiale, som derimod også vil holde i længere tid. Ligeledes kan du vælge et mere minimalistisk look, da det oftest er mere behageligt.

 

Små creoler og tynde ringe, er klart de mest komfortable smykker, der er nemme at bære og have på, selv når man sover. Med rene linjer og gode ædelmetaller, kan du være sikker på, at du har et komfortabelt smykke, som du kan gå med hverdag, uden at bekymre dig om kvalitet og behagelighed.

 

Vi anbefaler dog altid, at du tager dine smykker af når du sover, da du på den måde for den bedste nattesøvn.