Familieliv

Indendørs underholdning i efteråret

Efterår = dårligere vejr

I takt med at vejret bliver mere vådt og grådt, søger folk væk fra de udendørs aktiviteter og søger istedet indendørs underholdning. Her er et Escaperoom en oplagt mulighed.

Hvad er et Escaperoom?

Du kan læse meget mere om hvad et Escaperoom er her.

Kort fortalt er et escaperoom et rum det handler om at slippe ud af igen. 

Den lidt længere historie kommer her:

I et Escaperoom bliver du låst inde i et rum af en gamemaster. Du har på forhånd selv valgt temaet for rummet og gamemasteren vil altid give dig en god intro til det hele inden du slippes løs.
Rummet består af en masse gåder og ledetråde. Sammen med dit hold skal I finde koder og åbne hængelåse, så I kan komme videre i spillet, indtil I står med Exit nøglen, eller på anden vis løser hvad der skal til for at få udgangsdøren op.

Koderne kan man finde skjult i tekster, skjult i hemmelige diagrammer som man skal finde afkodere til, morsekoder, labyrinter eller enddog ved at vende en skuffe på hovedet. Alt er muligt og kun fantasien og din nysgerrighed sætter begrænsningerne.

Hos Superevent har vi vores egne BreakoutRooms, I Black Magic er du fanget i en verden af sort magi og du og dit hold er samtidig blev sepereret fra hinanden. Ved at se dig godt og grundigt for, kan man finde vej til hinanden og til sidst ud. Men det kræver altså at man holder tungen lige i munden og husker at kommunikere.
I vores Basement13 er du fanget i en gal mands kælder. Heldigvis slap hans 10 årig datter ud derfra og hun var snu nok til at efterlade sig spor. Du og dit hold skal nu finde hendes spor og tyde dem, så I også kan slippe ud derfra. 

Dette er blot to af de rum som Superevent og BreakoutRoom tilbyder. På vores hjemmeside kan du se mange flere muligheder samt booke.

Vi glæder os til at lukke lige præcis dig og dine venner ind i vores rum.