Fritid & Sport

Hvordan vælger man de rette hårprodukter?

Der er mange hårprodukter på markedet i dag, og det kan være svært at finde rundt i. Hvilke produkter er mon de rette for dig? Det er rart, når der er meget at vælge imellem, men nogle gange er der så mange muligheder, at det bliver helt overvældende. Hvordan finder man hoved og hale i udvalget?

Kend dit hår

Typisk finder du ikke dit svar ved at finkæmme udvalget og researche de forskellige produkter. Faktisk finder du ofte svaret ved at researche din hårtype. Det er nemlig kendskabet til dit eget hår, der gør det nemmere at finde de rigtige produkter. Produkterne er nemlig inddelt i kategorier, alt efter hvad dit hår har brug for, og hvad for en type hår du har. Hvis du gerne vil finde nogle fantastiske hårprodukter, kan du tage et kig inde på www.hair247.dk, og se om de ikke har noget, der passer til dit hår.

Skadet hår

Et problem, som K18 Leave-in Molecular Repair vil kunne hjælpe med. K18 Hair er en hårkur som du hurtigt og nemt kan tage i brug. Udviklingen af K18 hårkur er ikke bare sket over natten, men er resultatet af 10 års forskning i at genskabe blødt og stærkt hår. K18 indeholder en patenteret bioaktiv peptidbehandling, som aktivt går ind og genskaber essentielle keratinkæder i hårets molekylære sammensætning. jo mere skadet håret er efter f.eks. afblegning, desto bedre vil K18 Hair virke! K18 leave-in molecular repair hair mask kræver kun 4 minutter i håret, hvorefter du vil opleve en mærkbar effekt, da håret repareres indefra. En ekstra bonus er at resultatet ikke vaskes ud med shampoo!

Fedtet hår

Et andet problem, som mange mennesker oplever, er fedtet hår. Fedtet hår kommer ofte som resultat af, at du faktisk vasker dit hår for meget. Det kan lyde bagvendt, men det er sandt. Når du vasker hår for tit, fjerner du hårets naturlige olier, og det får hovedbunden til at producere endnu mere olie, hvilket resulterer i fedtet hår. Med de rette hårprodukter kan det fikses, men det vil også gøre en stor forskel, hvis du justerer, hvor ofte du vasker dit hår. Du behøver jo ikke at vaske det med shampoo, hver eneste gang du er i bad.

Farvet hår

Hvis du har farvet hår, kan du godt komme til at opleve, at nogle produkter får farven til at falme hurtigere end andre. Derfor er det en rigtig god idé at vælge hårprodukter, der er lavet specifikt til farvet hår. På denne måde sikrer du, at farven holder i længere tid. Nogle produkter specificerer endda hvilke farver, de er mest egnet til. Det er en god måde at opretholde dit hårs farve på, samtidig med at du plejer det. Der er nemlig ofte ekstra pleje i disse produkter, da farvet hår godt kan trænge til lidt ekstra.

Pas på dit hår

Det er vigtigt at passe på sit hår og holde det sundt. Hår udgør en kæmpe del af vores udseende, og det er noget, der spiller en vigtig rolle for mange mennesker. Med de rette hårprodukter kan du få den hårpragt, du går og drømmer om. Kend dit hår; så kan du nemt finde de hårprodukter, du mangler.