Familieliv

Ekstra forkælelse til dit kæledyr

Hvis du har et kæledyr, er det, hvis du har det som de fleste, sikkert dit et og alt. Du hygger om det, forkæler det og sørger generelt set for, at det har det godt. Der findes en helt ny måde, hvorpå du kan sørge for ekstra forkælelse til dit kæledyr. Du kan læse meget mere om muligheden herunder.

Overraskelser til både dig og dit kæledyr

Med et abonnement på en boks med overraskelser hver måned, kan både du og dit kæledyr få nye overraskelser. Det er en hyggelig måde at give dit kæledyr noget, som også vil gøre dig nysgerrig. Desuden er fornyelse altid godt, og det er en måde at berige tilværelsen på for dit kæledyr. Denne side kan du klikke ind på og læse meget mere om den hyggelige mulighed.

Nye ting og overraskelser hver måned

Når du abonnerer på boksen, modtager du en boks en gang om måneden med nyt og spændende indhold. Det er en overraskelse, hvad boksen indeholder, og du kan ikke selv vælge indholdet – det er en del af præmissen, at du kan blive lige så overrasket.

Du vælger naturligvis en boks efter dit kæledyr. Du vælger fx, om du har en kat, hund eller gnaver, hvorefter du får tilsendt en boks, hvor indholdet er målrettet netop dit kæledyr.

Både legetøj og godbidder

I boksen vil du hver måned finde både nyt legetøj og godbidder. Lidt af hvert fra den bedste verden. I kan altså sammen lege med det nye legetøj, så I knytter tættere bånd ejer og kæledyr imellem. Med godbidder kan det være, at dit kæledyr vil ende med at opdage sin helt nye yndlingssnack – ja, man ved jo aldrig.

God inspiration til nye ting

Med en boks om måneden danner det altså grundlag for god inspiration til både dig og dit kæledyr. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i tilbehør, legetøj, godbidder og meget andet, når du bare ønsker at vælge det bedste til lige netop dit kæledyr.

Men i stedet for at lede, får du nu muligheden for at modtage en boks, hvor det vil vise sig, hvad dit kæledyr allerbedst kan lide. Nåh ja, det er måske de forskellige godbidder, der bliver favoritten, men det er altså en måde for dig også at få ny inspiration. Måske I sammen modtager noget legetøj, du aldrig selv havde overvejet, men som faktisk viser sig at være helt ideelt til lige netop den personlighed dit kæledyr har.