Familieliv

Hvad kan du give I gave til et babyshower

Hvad kan du give i gave til et babyshower?

Et babyshower er en god mulighed for at give de kommende forældre en gave, som de kan bruge til deres nyankomne. Det kan være noget, der kan bruges til børneværelset eller til selve barnet, når det er født. Der er mange muligheder, og hvis du er havnet lidt på bar bund, så kan vi hjælpe dig med problemet i denne artikel. Så læs med her, og bliv inspireret til, hvad du kan købe til din venindes af babyshower gaver.

 

Tøj

Tøj er altid en praktisk og populær gave til et babyshower. Man kan aldrig gå galt i byen med at købe tøj i gave, og der findes mange forskellige typer tøj, som du kan vælge imellem. Hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, hvorfor så ikke prøve at kigge efter tøj til nyfødte? Disse er små og perfekte til en helt ny baby. Hvis forældrene er meget bestemte om farverne, så kan du købe noget kønsneutralt tøj. Det er bl.a. farver som grå, brun, sort og beige, som du kan købe hvis de ikke definerer kønnet på deres barn. Ellers kan du også gå efter de klassiske farver som blå og pink. 

 

Sengetøj

En anden god gave til et babyshower er nyt sengetøj til børneværelset. Det kan være et sæt lagner, et dynebetræk eller bare et pudebetræk. Hvis du vil gøre det helt store ud af det, hvorfor så ikke købe et helt nyt sæt sengetøj? Det vil helt sikkert få børneværelset til at se helt nyt ud og give de vordende forældre noget lækkert sengetøj.  Du kan finde meget fint sengetøj, som du kan forære i babyshower gave.

 

Møbler til børneværelset

Hvis forældrene allerede er begyndt at indrette børneværelset, kan du overveje at købe nogle nye møbler til det. Dette kan være et nyt puslebord, en barneseng eller bare en ny gyngestol, som forældrene kan slappe af i. Børnemøbler kan være ret dyre, så det kan være en god idé at lægge et budget, inden du begynder at købe ind. I kan jo med fordel gå sammen om gaven, så der er lidt mere at købe for.