Erhverv

gode kontorstole til overvaegtige og hoeje personer

Som overvægtig eller høj kan det godt være lidt sværer at finde en passende kontorstol, da de fleste passer den gennemsnitlige person. Jeg har derfor set rundt hos nogle forhandlere for at finde de bedste løsninger. Ringede ind til Prostole for at høre hvilke stole de havde som passede til overvægtige og høje personer, her er deres bud samt begrundelse på hvorfor. 

 

1.  Malmstolen 4000 eller 7000 bedst til høje personer

Er du højere end gennemsnittet skal du købe en Malmstolen og holde dig væk fra Kohl. Kohl har en kort ryg og er således ikke velegnet til højere personer. Uanset mængden af ergonomi i Kohl vil du få ondt i ryggen, som følge af den manglende støtte af nakke og skulder. Malmstolen har en høj ryg som kan justeres op til 76 cm som  er nok til de højeste og et pænt stykke over de 63 cm som er det mange andre kontorstole i udvalget ligger på. Dette mål går fra sædet og op til ryglænets højeste position. Såfremt man mangler det sidste stykke, så kan man tilkøbe nakkestøtte. Men med denne stol er det næppe tilfældet for de fleste. Prisen for Malmstolen er 11.750 kr.  De andre stole hos Malmstolen har også en høj ryg, R4 og R7 kan justeres op til 71 cm. Ergonomisk er Malmstolen gode, de har et behageligt Dux sæde og mange justeringsfunktioner. Dette er justering i sædets dybde, sædets højde, ryggens højde, vægt regulering og justering af rygstøtten. 

 

2. Rovo Sumo god til overvægtige

Som overvægtig er man begrænset i udvalget de de fleste kontorstole kan klare op til 110 kg. Rovo Sumo kan klare 200 kg som kan ses ved at den er ekstra kraftig og robust i konstruktion således at man sidder godt og stabilt. Det gode ved denne stol er at den er ektra bred i sædet og ryggen, som er et plus i forhold til andre overvægtige kontorstole. Især som overvægtig betyder denne faktor meget, da man godt kan sidde fastklæmt i en normal kontorstol. Det er således vigtigt at stolen som Rovo Sumo specifikt er designet til disse brugere.