Hus & Have

Få styr på haveredskaberne med et redskabsskur

Et redskabsskurs mange potentialer

Det er ikke alle hus- og haveejere der har et redskabsskur, og mange af dem der har et, får ikke rigtig brugt det fordi det er gammelt, frønnet og utæt. I denne artikel vil se nærmere på de gode grunde der er for ikke bare at anskaffe sig et nyt og velfungerende redskabsskur i træ, baseret på ikke bare dets primære funktion, men også de mange andre funktioner man kan bruge et skur til.

Først og fremmest – redskaber i skuret

Det er helt oplagt, at et godt redskabsskur i første omgang er til for at opbevare små og store redskaber, lige fra græsslåmaskinen over save og hamre til skruer og søm. Og det er ikke ubetydeligt hvilken stand end skur er i. Hvis det er utæt, så bliver ens sager også mere fugtige, beskidte og dermed slidte. Det nedsætter simpelthen levetiden drastisk, hvis man placerer sine redskaber i et gammelt, elendigt skur. Derfor bør man overveje at anskaffe sig et nyt, og se dette som et fornuftigt køb på den lange bane. Alt for mange mennesker undervurderer betydningen af et godt skur i haven, og det er ikke bare for redskabets skyld. Det gør også at haven fremstår mere velholdt, ja hele ejendommen faktisk, og det kan være en udslagsgivende faktor ved et eventuelt hussalg. 

Vægte i skuret

Et skur kan også være rigtig godt til at opbevare håndvægte og mindre træningsmaskiner, hvis man godt kan lide at træne. Man behøver faktisk ikke et indendørs lokale til disse sager, da de sagtens kan holde til klimaet i et godt skur. Det er desuden også rigtig rart at træne udendørs, så fremfor at etablere et dedikeret træningslokale i huset, så kan du blot bruge dit nye, færdigbyggede redskabsskur til at opbevare vægtene, og så bruge din have til at træne i. 

Legetøj i skuret

Meget legetøj behøver faktisk ikke være indenfor i huset, da de er lavet af plastik. Mange familier har flere år hvor legetøj ligger brak, mens det venter på at et barn kommer i den rette alder, eller mens forældrene overvejer om de skal have et nyt barn. Det kan også være at man venter på den rette mulighed for at give legetøjet til et vennepar eller et familiemedlem, der har et barn i den rette alder. Mens man venter kan man med fordel placere plastik-legetøjet i ens nye redskabsskur. Det er en glimrende måde at skabe plads i huset, uden at blive fristet til at smide godt legetøj ud.

Et nyt skur er billigt

Med moderne produktionsformer, effektivitet og salg over nettet kan man få et nyt færdigbygget redskabsskur i træ til en meget overkommelig pris. Det betyder at man har alle muligheder for at få erstattet det gamle frønnede skur med et flot og velduftende skur i høj kvalitet, til fordel for både ejendommen og de sager man putter ind i skuret. Det er penge overordentlig godt givet ud, der vil højne levetiden på ens redskaber med mere, og pynte på ejendommen til daglig glæde og ved et eventuelt hussalg.