Hus & Have

Derfor skal du leje en container når du flytter

Vi danskere er begyndt at blive mere og mere mobile og flytter os gerne fra landsdel til landsdel. Det kan der være mange årsager til. Efter at internettet er kommet til har flere udvidet deres jagtområde til hele Danmark og det betyder for en del mennesker at deres udkårne bor langt væk fra dem. Det betyder desværre at den ene af dem må opgive deres bopæl i jagten på kærligheden, men det gøres gerne.

En anden årsag til den øgede bevægelighed er at mange danskere har været tvunget til at flytte på grund af arbejde. Tag eksempelvis de offentlige arbejdspladser som bliver rykket udenfor København. Her bliver tusindvis af familier berørt hvor mange af dem skal flytte fra den ene landsdel til den anden.

Sidste årsag til at vi er bevægelige er at flere og flere søger ind på studier langt fra deres hjemegn. Nu hvor offentlig transport forbinder Danmark så godt sammen så er studerende mere tilbøjelige til at trække teltpælene op i jagten på drømmestudiet.

Uanset hvilket af disse scenarier som er årsagen til at man flytter så er fællesnævneren at det er nødvendigt at flytte hvilket kan være et mareridt for de fleste.

Containeren giver ro under flytningen

Den store fejl mange mennesker begår, når de skal flytte er at de forsøger at flytte direkte fra den ene bopæl til den anden. Indrømmet det er et drømmescenarie, så er det også ekstremt risikofyldt. For hvad gør man hvis lejligheden bliver solgt før noget nyt er ledigt?

Det er her containeren kommer ind. I stedet for at planlægge at man har travlt med at rykke fra punkt A til punkt B kan man i stedet for leje en container og opmagasinere alle ens ting, som man ikke har behov for i dagligdagen. Det vil sige alt udover det mest nødvendige tøj, det mest nødvendige køkkentilbehør, bærbar computer og fjernsyn. Ved at gøre det på den måde er man uafhængig af at skulle have en bolig til en given dato idet at man enten kan bo midlertidigt til man finder drømmeboligen eller låne venner og bekendtes sofa.

Sørg dog for at planlæg ud fra dette scenarie inden jagten på den nye bolig går i gang. I så fald kan du leje en container i god tid før du skal være ude af din nuværende bolig og på den måde kan du i fred og ro pakke dine ting ned så de kan opmagasineres. Det gør hele flytningen meget nemmere.

Mange firmaer kan endda tilbyde at fragte din container fra punkt a til punkt b. Så flytningen af alle dine genstande til containeren er ikke spildt arbejde. Det svarer stort set til at sætte dem i flyttebilen.

Så skal du flytte på grund af arbejde, kærlighed eller studiet så start med at leje en container, så du kan få en rolig flytning. På den måde har du overskud til at starte dit nye liv i nye omgivelser.

Kilde:
https://bedrebyg.dk/hvad-koster-det-at-leje-en-container/
https://bygselvviden.dk