Ferie

Den perfekte ferie for børnefamilien: Bed and Breakfast tæt på alt

Man behøver bestemt ikke at rejse udenlands for at få de vildeste og fedeste ferieminder. Det hele kan ske her i vores lille Danmark. Det er ofte forældrene, der har et behov for at rejse sydpå, når ferien skal spenderes der. Børn går ofte mere op i sjove oplevelser og nære stunder med familien, frem for at opleve fremmede kulturer.

Tag på ferie i Danmark og slip det indre barn fri

De fleste børn elsker at bruge en hel dag i en oplevelsespark. Nogle af de mest eftertragtede og populære oplevelsesparker i Danmark er Legoland og Lalandia, som begge holder til ved Billund. Rigtig mange børn er også fascinerede og interesserede i dyr – både de farlige fra syden, men også de fromme fra det danske landbrug. Givskud Zoo er et oplagt emne til de børnefamilier, der elsker at være sammen med dyr.

Man kan dog på ingen måde nå at få en fuld oplevelse af flere parker på samme dag, så hvis man kommer langvejs fra, så vild et være en fordel at finde et sted at overnatte. Mange vælger at tage en weekendtur eller en lille miniferie, hvor de oplever noget forskelligt, og hvor man om aftenen kan få ro og samvær med dem, man holder af.

Vælg et Bed and Breakfast i Give og få ro og idyl mellem oplevelserne

Hertil vil det være oplagt at vælge et Bed and Breakfast i Give, som ligger centralt i forhold til de mange familieoplevelser. Det er nemt at finde frem til et Bed and Breakfast i naturskønne omgivelser, hvor børnene kan folde sig ud. Et rigtig godt sted vil være et Bed and Breaktfast med en nærliggende skov, hvor børnene kan klatrer i træer, bygge huler og lege gemmeleg. Nogle Bed and Breakfasts har også en sø, hvor man kan fiske – og eventuelt selv tilberede den efterfølgende.

Der er masser af smuk natur omkring Give, så det vil være en oplagt mulighed at medbringe eller leje cykler, så man kan komme en tur ud i det fri og se det smukke landskab. Mange nyder at have et par dage til afslapning og hygge, kombineret med nogle dage ude i de store parker.

En af fordelene ved at vælge et Bed and Breakfast Give og omegn er, at det er et meget billigere alternativ i forhold til at overnatte på hotel, eller på en af parkernes indrettede værelser eller hytter. Samtidig kommer man lidt væk fra ræset og kan nyde stilheden og idyllen ude på landet. En miniferie med overnatning på et Bed and Breakfast med ture i de lokale parker er et billigt og samtidigt spændende alternativ med ro og dansk idyl, sammenlignet med udenlandsrejser.