Økonomi

3 tips til at bruge mindre benzin i din bil

Kører du rundt i en benzinbil, og vil du gerne til at bruge mindre benzin, så du ikke skal bruge lige så mange penge på at tanke hver eneste måned, har vi her et par fine tips til dig, så du kan få dit forbrug af benzin sænket. Jo mindre benzin du bruger, desto mindre skader du jo også miljøet, så det er helt klart en god idé at tænke på den grønne fordel ved at bruge mindre benzin, som der jo også er.

Husk at du også finder bundkæde til lamelgardiner her.

Tag cyklen noget mere

For det første kan det være en god idé at lade bilen stå lidt oftere, og så i stedet tage en tur på cyklen i stedet for, hvis du har sådan en. Der er mange af de små ærinder i byen, som du snildt kan klare på en cykel, men fordi vi er så magelige, vælger vi alligevel at sætte os ind i bilen og køre. Så hvis du bare kan erstatte et par af de ture om ugen med en cykel i stedet for, er det jo et godt skridt i den rigtige retning.

Fælleskørsel på arbejde

Pendler du i din bil hver dag, kan det være en oplagt mulighed at undersøge, om der er mulighed for at slå dig sammen med en eller flere af dine kollegaer, så I kan køre sammen frem og tilbage. Der er jo ingen grund til, at I fx er tre eller fire, der kører den samme rute i hver jeres bil, hvis I kan køre i en samlet bil. Det kan formindske dine udgifter til benzin markant, da du på denne måde kan dele dit forbrug af benzin ud i tre eller fire i stedet for at stå med det hele selv.

Tænk over hvordan du kører

Sidst, men ikke mindst, er det jo også vigtigt, hvordan du vælger at køre i din bil. Jo flere omdrejninger du kører med, desto mere benzin sluger din bil også. Så det kan være en god idé at køre stille og roligt, lade være med at køre for hurtigt og så videre. Undgå at stå i tomgang, når du venter på andre, og lad være med at accelerere unødigt hurtigt, når du skal i gang.

Køb sorte mørklægningsgardiner her hvis du gerne vil have nye gardiner til hjemmet.