Erhverv

Derfor bør du gå til massør

Der er mange fordele ved at få massage, bl.a. forbedret blodcirkulation, reduceret stressniveau og øget fleksibilitet. Hvis du leder efter en måde at slappe af og lindre/fjerne de sundhedsproblemer du står overfor, kan du overveje at booke en tid hos en lokal massør. Her er et par grunde til, at du bør få en massage i dag.

Forbedrer blodcirkulationen

Regelmæssig massage kan hjælpe med at forbedre dit kredsløb ved at øge ilt- og næringsstoftilførslen til dine celler. Denne type forbedret cirkulation kan skylle giftstoffer ud og hjælpe med at reducere inflammation.

Reducerer stress

Massage har vist sig at være effektiv til at reducere stress, angst og spændingshovedpine. Det kan også bidrage til at forbedre søvnkvaliteten.

Lindrer smerte

Hvis du har smerter, uanset om det skyldes en skade eller en kronisk tilstand, kan massage hjælpe dig. Det kan øge frigivelsen af naturlige smertestillende midler og mindske muskelspændinger.

Øger fleksibiliteten

Noget fjerde som massage kan er at forbedre dit bevægelsesområde og øge din fleksibilitet. Dette er især gavnligt, hvis du sidder ved et skrivebord hele dagen eller dyrker en masse sport.

Forbedrer immuniteten

Massage kan også hjælpe med at forbedre dit immunforsvar. Det skyldes, at det hjælper med at reducere stress, som er en kendt immunforsvarssuppressor.

Reducerer angst

En anden fordel ved massage er, at behandlingsformen kan hjælpe med at reducere angst. Men hvordan? Massage kan hjælpe ved at sænke niveauet af stresshormonet kortisol, hvilket har en gavnlig effekt på angstniveauet.

Fremmer vævsregenerering

Ud over at hjælpe med at reducere smerter kan massage også fremme vævsfornyelsen. Det betyder, at beskadiget eller skadet væv kan heles hurtigere.

Forbedrer søvnkvaliteten

Hvis du har problemer med at sove, kan massage måske hjælpe dig. Det kan forbedre søvnkvaliteten ved at reducere stress og angst.

Reducerer symptomer på karpaltunnelsyndrom

Hvis du lider af karpaltunnelsyndrom, kan massage hjælpe med at reducere symptomerne. Massagebehandling reducerer disse symptomer ved at reducere betændelse og hævelse i hænder og håndled.

Forhåbentlig har ovenstående overbevist dig om, at massage er en virkelig god behandlingsform som udover at være afslappende for kroppen også har en masse sundhedseffektive virkninger. Hvis du er på udkig efter en firmamassør, kan du læse mere på: https://massage-valg.dk/behandlinger/firmamassage/