Erhverv

Udnyt reklamegavers fulde potentiale

Ved brug af reklamegaver er det god reklame for alle virksomheder. Reklamegaver til både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere er en oplagt mulighed for at vise værdsættelse samt få positiv omtale fra omverdenen. Det skaber god stemning på arbejdspladsen og giver glade kunder. Hos www.topsupplies.dk kan I selv være med i designprocessen og på den måde sørger for jeres kunder og medarbejdere får det rette.

Få præcis det som I ønsker

Med henblik på reklamegaver er der frit valg på alle hylder, da vi har et hav af muligheder som kan bruges til kunde- og medarbejdergaver. I vælger selv om det skal være et termokrus, en højtaler eller lidt sødt til ganen. Alle vores produkter kan blive designet med jeres eget logo på, og vil derfor være med til at skabe god reklame for jeres virksomhed. I kan sætte jeres eget præg ved selv at vælge ned til mindste detalje. Trykfarve på logoet, logoets placering, tekst på artiklen, materiale, farve m.m. I skal blot finde ud af hvad der passer til netop dem I vil give gaver til og i hvilken anledning. Til arrangementer eller i højtiden er det oplagt at give noget lækkert chokolade eller bolsjer, som kan skabe en hyggelig stemning på arbejdspladsen. En anden god reklamegave til blandt andet sine medarbejdere kunne være en fed mulepose eller et lækkert take away krus som kan bruges på farten og dermed vises frem i offentligheden og på den måde skabt yderligere kendskab til virksomheden. Det er altså helt op til jer hvilken reklamegave I vil finde på samt hvordan den skal designes så den passer til jeres anledning.

Find den rigtige gave til den rigtige modtager

Ved vi har et så bredt sortiment af reklamegaver er det vigtigt at huske, at have modtageren i baghovedet. Ikke alle modtagere vil blive glad for den samme gave, da der er mange forskellige målgrupper. Hvis I er en virksomhed som sætter meget fokus på miljøet, er det derfor oplagt, at I viser dette med jeres reklamegave. Virksomhedens reklamegaver går altså hånd i hånd med modtageren herunder samarbejdspartnerne, medarbejderne og kunderne. Det kunne derfor være oplagt for de bæredygtige virksomheder at vælge nogle produkter i miljøvenligt materiale som for eksempel et fedt termokrus i bambus. Derudover hvis I er en sportsklub som vil give en fed reklamegave til jeres elever er en fodbold med eget logo på eller et håndklæde en oplagt mulighed. Det er altså derfor relevant at vise hvem I er når I skal vælge jeres reklamegave, så det passer til modtageren og de på den måde får noget brugbart. Hos TopSupplies går vi meget op i at kunden forlader os med den bedste oplevelse muligt. Derfor kan I også være sikker på at I ikke vil gå utilfredse fra vores hjemmeside, da vi har et bredt udvalg og derfor også noget til en hver virksomhed. I skal blot sørge for at finde den rette gave til netop jeres modtager samt det rette design, og så kan vi sammen få skabt de bedste reklamegaver til jeres modtagere.