Hus & Have

Tips til haven

Er du en af dem, der bruger masser af tid i din have og nyder at være der? Så ved du sikkert også en masse om planter og lignende. Men måske kan du alligevel lære lidt ved at læse med herunder og få gode tips til haven.

Husk gødningen

Hvis du har en bøgehæk, så bør du sørge for at gøde den. Det er en god ide at sørge for gødning af bøgehæk, lige så snart du har plantet hækken. Herefter er det bedst, hvis du sørger for at gøde den et par gange om året – eventuelt om foråret og efteråret. Så gør du dit for, at din hæk bliver ved med at have det godt.

Du kan finde gødning, som er specielt egnet til hække. Og når du har brugt gødningen, bliver den ved med at frigive næringsstoffer.

Lækre hindbær

Er du også helt vild med hindbær? De er selvfølgelig nemme at købe i supermarkeder. Men i længden er det langt billigere for dig, hvis du selv planter en hindbærbusk i din have. Så vil du nemlig kunne blive ved med at få flere hindbær, uden at du skal frem med pungen hver eneste gang. Køb hindbærbusk her.

Hvis du vil have hindbær i din have, som ikke ligner de klassiske, kan du vælge gule hindbær. De smager stadig godt, men har blot et anderledes udseende. Er du mere til det klassiske udseende, kan du for eksempel vælge polkabær. Her får du nogle store bær, som er velegnede til at fryse ned.

Der er flere slags endnu, så det er bare med at tjekke udvalget ud. Og hvem ved? Måske bliver du så vild med hindbærbusken i din have, at du udvider med jordbær, brombær, og hvad man ellers kan få til haven.