Erhverv

Spar penge og tid med vores lejeprinterløsning til mindre og større virksomheder

Har du brug for en professionel printer i en kortere periode?

En af de største fordele ved anvende korttidsudlejning er fleksibiliteten. Du kan lease eller leje din printløsning i en kortere periode, helt ned til 7 dage, og derefter har du mulighed for at returnere udstyret. Dette er ideelt, hvis du har brug for ekstra IT-udstyr til et midlertidig projekt eller en sæsonmæssig forretning.

Et andet væsentligt argument for leje en printer er, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse og reparationer. Hvis udstyret går i stykker, er det Nordic IT Rental, der har ansvar for at reparere det eller erstatte det. Dette sparer dig både tid og penge.

Hvad følger der med når du lejer en printer:

Når du lejer en printer hos Nordic IT Rental ApS, så kan du vælge i mellem mange forskellige løsninger. De forskellige printermodeller indeholder et varierende antal gratis print og papir der følger med i prisen. Derfor er det vigtigt at du som virksomhed har en ide om hvor meget du ønsker at printe og hvilken type print du ønsker at udprinte, for at vi kan finde den rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg lejer en printer?

De er forskellige ting du skal være opmærksom på når du lejer en printer. Nedenfor er nogle af de ting du bør overveje inden du vælger den printer du ønsker at leje.

  1. Hvor mange print skal du printe?
  2. Skal du printe i farve eller sort/hvid?
  3. Skal du kun printe eller har du brug for en multifunktionsløsning med scanner m.m.?
  4. Skal du printe i andre formater end A4 ex. A3?
  5. Hvor mange brugere skal kunne printe samtidig?
  6. Skal printeren tilsluttes et netværk eller skal den tilsluttes med USB.
  7. Skal den lejede printer også kunne anvendes som kopimaskine?

Det er virkelig nemt at leje en printer

Vi tilbyder printløsninger uden binding, med en fast pris i en periode, der kan være fra 1 uge eller 1 måned. I hele lejeperioden medfølger der en serviceaftale, som gør at du undgår bøvl og omkostninger. Du har et angivet antal fri print. Du er ikke bundet af et abonnement.

Når du lejer en printer ved Nordic IT Rental ApS indgås der en lejekontrakt med mulighed for at forlænge aftalen hvis du har brug for den i en længere periode end du havde forventet. Såfremt du ønsker at forlænge perioden, er prisen på forlængelsen allerede oplyst i forvejen, så der ikke kommer nogen uforudsete omkostninger.

Du kan se alle vores printmodeller her.

Kontakt vores salgsafdeling

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller spørgsmål til en løsning der vil passe til jeres virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os på 71998904 eller på [email protected]