Erhverv

Ønsker man Trådløst headset? 

Ønsker man Trådløst headset? 

Hos os finder du et voldsomt udvalg af Bluetooth pods, blackpods dk er eksperter inden for Bluetooth pods, og ved derfor hvad der er vigtigt, når du skal have nye Bluetooth pods. Noget af det vigtigste man bør tænke over er spilletiden, altså hvor lang tid man kan bruge på ens yndlingspodscast eller sit favorit sang. Er du ude at gå en lang tur og ønsker at man kan høre sang på hele tiden er det dejligt, at høretelefonerne kan spille i så lang tid, som en forventer at være afsted i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

Mange nyere Blackpods kommer i et etui, som er en mini boks, som man kan putte sit Bluetooth headset i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dit trådløst headset i og derved garanterer, at man ikke taber den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes anvendes som batteri, så mens du ikke lytter til musik, så oplader etuiet sine trådløst headset og du vil kunne opleve en forlænget over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for klogt. 

Til hverdagsbrug 

Trådløst headset er en stor del af dagligdagen, da du ofte bruger disse i din dagligdag. Her tager man Bluetooth headset frem når man skal vente på nogen eller sidder i kollektiv trafik. Derfor er det afgørende at man har ladet Blackpods op, så man ikke skal se ud i luften og ej kan nyde musik.  

Er man et sportsmenneske? 

Er du i fitnesscenteret og ofte oplever at der er et kabel i vejen, der forstyrre dig i for at man kan gøre sin øvelse korrekt, så er trådløst headset den bedste løsning til en, da de ej har ledning og herved garanterer dig at der ikke er noget, der forstyrrer en, så man kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ej udelukkende i sportens elementer, at Bluetooth pods kan være dejlige, da de lige til kan anvendes i hjemmet, når du vasker tøj fordi du kan benytte ens tid effektivt eller blot få det bedste ud af en irreterende opgave, som du skal udføre derhjemme og som man blot helst vil slippe for.  

Kan bruges på arbejdet 

Bluetooth headset kan anvendes, når du er på arbejdet og skal føre opkald, da de fleste Bluetooth høretelefoner i dag er med mikrofon, så man slipper for at skulle holde mobiltelefonen oppe ved øret. Så kan du nemlig anvende begge arme samtidig og kan hurtige håndtere en forespørgseler  

Vær foruden besvær 

trådløst headset er uden ledning og herved undgår man det berygtede ledningspinat, som du nemt kan få med headsets, der har ledninger, der nemt kan blive krøllet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for blot at skulle høre til musik. Med Bluetooth headset slipper du hele det besvær, som kan komme ved høretelefoner der kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet ødelægges og herved gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan man let slippe for med trådløst headset 

Hos BlackPods dk finder du dit næste Apple AirPods.