Erhverv

KOM I TOPFORM MED KOSTTILSKUDDET KREATIN

Forøg din præstationsevne og opnå positive effekter i forbindelse med styrketræning, motion og sport. Kreatin er til dig der gerne vil have et veldokumenteret og bivirkningsfrit produkt.

 

Kreatin er en organisk syre som primært produceres i leveren. Der foregår også produktion i nyrerne og i en vis udstrækning i bugspytkirtlen. Kroppen syntetiserer altså selv stoffet. Det findes naturligt i alle dine muskler og lagres i stor koncentration i skeletmuskulaturen (95 %) Der sker også en optagelse gennem den kost du indtager og særligt i fødeemner som kød, fisk og æg.

Hvis du ønsker at optimere din træning og stimulere din opbygning af muskelmasse, skal du tilføres kroppen ekstra doser i pulver – eller kapselform. Det bevirker en omdannelse til kreatinfosfat som indgår i energifrigørelsen, når du udfører eksplosivt muskelarbejde. Du opnår derved en effektiv anaerob energiomsætning.

 Anaerob energiomsætning er uden ilt. Hvis du sprinter eller laver styrkeløft, har din krop brug for hurtigt at omsætte energi. Processen er så hurtigt, at energilagrene i musklerne bliver brugt uden brug af ilt. Den anaerobe energi kommer fra forskellige typer af energilagre i dine muskler.

 En ekstra tilførsel af ca. 10- 20 gram dagligt i en uge efterfulgt af en vedligeholdelsesdosis på 2 til 5 gram om dagen stimulerer muskelcellerne til at vokse. Når du indtager stoffet som kosttilskud øges mængden i musklerne. Det er en fordel med et højt niveau i organismen ved præstationer hvor din krop arbejder hårdt.

Kreatin kan med fordel bruges af alle, uanset om du er motionist, træner i fitnesscenter eller er sportsudøver på eliteplan. Kosttilskuddet er dog især velegnet til sprintere, bodybuildere og til cykling, hvor man bruger den rå muskelmasse. Det har endnu flere fordele end at give mere energi og at styrke muskelvæksten. Du opnår også en hurtigere restitution og undgår ømhed i musklerne.

Boost din form på en effektiv måde og få en nem genvej til mere styrke og udholdenhed.  Regelmæssig træning suppleret med et muskelstyrkende kosttilskud er den optimale kombination for dig der ønsker gode resultater. Så på med løbeskoene, find cyklen frem eller tag en tur i dit motionscenter.