Fritid & Sport

Fødselsdage, Polterabender og firmafester – vi har sjove aktiviteter til alle

Skal der drysses lidt konfetti på jeres arrangement, så kan vi byde ind med alt lige fra FunEvents, Breakout Rooms, Fester og Udlejning af eventudstyr. Besøg vores afdeling i København K eller Rødovre. En særlig begivenhed kræver et særligt arrangement. Og I søger det helt rigtige sted, med 20 års erfaring som fest- & eventarrangør kan I roligt besøge os til jeres næste arrangement.  
De mange muligheder gør, at I kan sammensætte jeres arrangement lige som I ønsker og så det passer med jeres deltagerantal, budget og ønsket tidsramme. Vores EventCenter i Rødovre ved Damhusengen danner rammerne for en sjov dag med masser af underholdning. 
Velegnet til arrangementer som: Polterabend, Fødselsdag, Teambuilding, Firmatur, Logetur eller Fyraftensarrangement. Hvis jeres fokus primært er det sociale og sjove fællesskab, kan I med fordel booke FunEvents til Jeres teambuilding. Her dystes i sjove events som: LokumsRæs, MEGA Bordfodbold, Promille Hockey, quiz og mange fl.
Oplev Jeres kollegaer i andre rammer – Et grin er den korteste vej ml. mennesker. Escape Room & Breakout Room er velegnet som teambuilding da der her både er fokus på det sociale, kommunikation og samarbejde.
Her bliver deltagerne udfordret på Deres kreativitet, logisk tænkning samt evne til at samarbejde under tidspres. 
Kan I løfte armene i sejer og løse Escape room indenfor 60 min.

Synes I, at det kan være svært at finde på sjove og anderledes idéer til Polterabend?
Så er I kommet til det rigtige sted!
Hos os får I et spændende udvalg af aktiviteter til en super sjov dag med masser af action, sjov & hygge.
Din der snart skal giftes, vil være evigt taknemmelig for den perfekte dag, som du arrangere –  og vi står klar til at hjælpe dig med en stor del af besværet. Du er altid velkommen til at ringe til os, og blive guidet så lige netop jeres dag bliver perfekt.