Fritid & Sport

Find en ordentlig storm paraply til det hårde danske vejr.

En ordentlig storm paraply i farver, der bevarer the orange feeling

Den danske sommer kan være lidt af en udfordring, da vejret sjældent bliver, som man ønsker det. Det er ofte til kæmpe gene for de mange festivalgæster, der dog alligevel for det meste trodser det voldsomme vejr ved at tage til diverse koncerter i pisseøse regnvejr samt gå igennem mudder, der når en til knæene.

De fleste vil dække sig til med et regnslag, men en god stor orange taskeparaply i god kvalitet, er i virkeligheden en langt bedre investering, når man skal på festival. Dog er det vigtigt, at den er af utrolig god kvalitet, da den skal kunne holde i mange timer.

I denne orange taskeparaply, der virkelig støtter op om the orange feeling, som Roskilde Festival er så kendt for, har et godt håndtag en god dug, hvilket kun gør den endnu mere vandtæt, når den skal bruges mange timer i streg.

Den er orange på ydersiden, hvilket giver den et smart look, man aldrig går galt i byen med, og er ens med den orange på indersiden. Det helt særlige ved denne taskeparaply er, at den kan klarer når det blæser, der gør, at paraplyen til en storm paraply der er smuk i orange, når den er lukket.

En stærk taskeparaply som en god storm paraply

Udover, at paraplyen selvfølgelig har et flot twist, når den er orange, og fås i 17 forskellige farver med samme gode egenskaber. Denne paraply er også af utrolig stærk og god kvalitet. Den er bygget op omkring et vindsikkert system med stor fleksibilitet, der gør, at den også kan bruges, når vejret byder på mere end blot et lille regnskyl.

Samtidig er paraplyens skaft lavet af stål, hvilket kun gør den endnu stærkere. Paraplyen vejer 340 g, det vil sige langt under et halv kilo, hvilket kan virke temmelig tungt, men dette er kun et billede på, at paraplyen er af gode materialer og god kvalitet.

En behagelig god orange taskeparaply

Udover at paraplyen er af god kvalitet, og dermed kan bruges i alt slags vejr, selv når det er flere timer i træk, har den også et håndtag, der gør den komfortabel at holde. Man kan nemlig blive utrolig øm i hænderne, hvis ikke paraplyen har et ordentligt håndtag. Denne paraply har et håndtag af plastik, som er blødt og behagelig at holde om. Den måler 12 mm i diameter, og er i farven orange. Paraplyen er god kvalitet, og koster kun 149 kr.