Ferie

Ferie i Danmark – hvad kan jeg lave?

Hvis du ønsker at holde ferie i Danmark i stedet for at tage til udlandet, er der masser af muligheder. Det gælder bare om at kigge sig omkring. Selvom det umiddelbart kan virke svært at skulle til at finde på noget at lave derhjemme, hvis du er vant til at tage på charterrejse, er det slet ikke så svært.

Du kan eksempelvis spørge din omgangskreds eller din familie, om de har nogle gode idéer, og ellers kan du læse med nedenfor. Her kan du finde ud af meget mere omkring, hvad du kan lave, hvis du vælger at holde ferie i Danmark. Du kan nemlig læse 4 gode grunde til at holde ferie i Danmark samt nogle eksempler på, hvad du kan lave.

4 gode grunde til at holde ferie i Danmark

  1. Det er nemt. Du skal ikke til at pakke pas, penge og papirer for at komme afsted, du skal blot pakke bilen (eller toget eller bussen) og køre derud af. Resten finder du nok ud af.
  2. Det er billigere. En charterrejse for en hel familie kan hurtig blive en dyr affære, men lejer i derimod et sommerhus eller noget lignende, er det straks noget andet.
  3. Det er hyggeligt. Det er måske også hyggeligt at tage til udlandet, men det er som om der bare er et eller andet over dét at holde ferie Danmark.
  4. Det er mindre stressende. Du bliver ikke til det sædvanlige chartermonster, men er i stedet glad og afslappet.

Det kan du lave på din ferie i Danmark

Der er masser af ting, du kan lave, hvis du vælger at holde ferie i Danmark. Det gælder både, hvis du er alene, sammen med en kæreste eller nogle venner, eller hvis du er sammen med din familie.

Der er gode muligheder for at leje et sommerhus et sted i Danmark, og fordi der er så meget hav i Danmark, kan du sagtens bade, som var du i varmere himmelstrøg. Camping er også en populær måde at holde ferie på. Du kommer tilbage til rødderne, og du og dem du er sammen med, bliver rystet godt sammen.

Du kan også vælge at tage på cykelferie. Hvis du gør det, får du masser af motion, sol og frisk luft, og du vil helt sikkert føle dig flyvende over, at du gjorde det. I Danmark er der fantastiske og smukke cykelruter over hele landet, så det er bare at suse derudaf.

Hvis du ønsker lidt mere luksus, kan du også vælge at tage på et ophold. Dem findes der et hav af, så det er blot om at gå på nettet og finde inspiration til ophold, og så skal du helt sikkert nok finde det helt rigtige for dig.