Økonomi

Få råd til at gøre haven sommerklar

Det er ved at være den tid på året, hvor man skal til at begynde at finde ud af, hvad der skal ske med ens have, hvis man gerne vil have, at den er klar, når sommeren melder sin ankomst. Skal man for eksempel have plantet noget om eller sået nyt græs, skal det nemlig gøres nu, hvis man gerne vil nå at have glæde af det i de varme sommermåneder. Det kan også være, at man gerne vil have anlagt en ny terrasse og for ikke at bruge hele sommeren på det, er det også ved at være tid nu.

Det kan godt være dyrt at sætte haven i stand

Det er desværre bare sådan, at det godt kan være dyrt, når først man går i gang med at ordne sin have. Skal man blot have beskåret nogle træer, omplantet nogle bede og fjernet ukrudt, kan det meste heldigvis klares uden de helt store omkostninger. Det er bare noget, der tager tid, og det må man jo selv sørge for at finde. Men skal man derimod have nogle nye planter til at pryde i haven, skal græsses sås på ny, eller skal man have en ny terrasse lavet, så kan det godt gå hen og blive ganske bekosteligt. Og det er ikke alle, der har den slags penge til at stå på en konto.

Du kan heldigvis låne penge uden kautionist

Derfor kan det være en fordel at kende til de muligheder, som der byder sig i forhold til at låne penge uden kautionist. Det betyder, at der ikke skal stilles nogen sikkerhed for lånet. Og det er netop her, den største fordel er. Du kan derfor frit låne de penge, som du har behov for, bruge dem på det, du synes du mangler, og blot betale dem tilbage igen så snart du har overskud på kontoen til det.

Sørg for at din have er klar til sommeren

Det betyder, at du inden for ganske kort tid kan være i gang med at sætte din have i stand. Havde du valgt at låne pengene i en bank, ville ventetiden have været længere, idet der her er flere forholdsregler, som man skal forholde sig til. Det være sig nemlig for eksempel en sikkerhed, som der skal stilles. Og hvis det var tilfældet, er det ikke sikkert, at du ville have en skøn have klar til sommeren, hvorfor du måske ville være tvunget til at bruge sommeren på havearbejdet frem for blot at nyde den og slappe af i den. Og det ville da være ærgerligt.