Økonomi

Få flere penge til rådighed i juletiden

Julen er en hård måned for de fleste, men der findes en måde hvorpå du let kan løsne lidt op i økonomien.

Hvis du er en af dem der sidder lidt stramt i det i julen, så skal du læse med her. Det er nemlig muligt at lave en stor del af sine julekøb med en smart afbetalingsløsning. I stedet for at skulle have et forbrugslån eller tage kviklån, kan du nu bruge en smart service som f.eks. viabill. Her får du en konto du kan købe online med, som brugte du et kredit kort. I stedet for dog at trække pengene omgående fra din konto, kan du dele dem op på f.eks. 10 måneder. Har du så købt ind for 5.000 i december, så kan du afdrage det med 500 kr hver måned. 

Det er langt lettere at bruge og også billigere end hvis du skal til at bøvle med lån. Her laver du blot en profil med din nem id og så er du igang. 

Betalingsmåden er understøttet af over 3.000 online shops i danmark. Hvilket betyder at du kan købe alt med det. Om det er tøj, sko, frækt lingeri, tv, mobil, vinterdæk, værktøj, parfume, indretning, hobby udstyr ja endda sexlegetøj, så kan du betale med denne konto. Det gør at du kan samle stort set alle din køb der. Når de alle er samlet, lægges beløbet sammen og du betaler det samlet af. Det gør det nemmere og mere overskueligt. 

Din konto tømmes ikke

Det smarte ved denne løsning er at du ikke får en konto der går i minus gennem julen. Du kan dermed bedre få råd til at det der skal købes. Julen er en af de dyreste måned for de fleste og specielt her kan det være smart at bruge. Det gode er at den ikke koster dig noget når du ikke bruger den. Det er lidt som at have en smart kassekredit med afbetaling stående på standby.