Fritid & Sport

Betaler du for meget for dit mobilabonnement?

Har du styr på, hvor meget du betaler om måneden for dit mobilabonnement? Der er nemlig en risiko for, at du betaler alt for meget hver eneste måned, sammenlignet med hvad du har af forbrug.

Der er mange mennesker, der betaler for alt for meget data og taletid i deres abonnement, men som kun bruger en brøkdel af det hver måned. Derfor er det jo en god idé at have styr på, hvad du nogenlunde har af forbrug, så du kan skifte til et mere passende abonnement, hvor du ikke betaler for meget, meget mere, end du egentlig bruger.

Så start med at kigge på dit egentlige forbrug og sammenlign det med det, du betaler for i dit abonnement. Er der en rigtig stor forskel, er det et godt tegn på, at du bør skifte abonnement.

Find de bedste og billigste flyverdragter til kvinder her.

Find et billigere teleselskab

Når du har fundet ud af, at du fx kun bruger 2 timers tale og 5 GB data om måneden, er det jo bare i gang med at kigge efter det teleselskab, der kan give dig sådan et abonnement til den bedste pris.

Har du været vant til at betale 150 eller 200 kroner om måneden for dit mobilabonnement, vil du blive overrasket over, hvad du egentlig kan få et abonnement til andre steder. Du kan måske endda slippe med at betale 19 eller 49 kroner for dit abonnement, hvis du kigger hos de billigste på markedet. Det er en enorm besparelse.

Skift i dag

Finder du et godt tilbud hos et andet teleselskab, er det jo bare at komme i gang med at skifte over. Opretter du dig som kunde hos det nye teleselskab, er der ofte mulighed for, at de kan stå for alt det praktiske med at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit gamle nummer med over.

På den måde skal du ikke gøre meget andet end at oprette dig som ny kunde. Når opsigelsen så er udløbet hos dit nuværende teleselskab, får du tilsendt et nyt SIM-kort, og så er du ellers i gang hos din nye udbyder.