Familieliv

Alt du skal vide om gender reveal fester

Et gender reveal er en fest for vordende forældre, som snart skal finde ud af, hvilket køn deres ufødte barn har. Det er en måde for familie og venner at mødes på og dele spændingen over den kommende nyhed.

 

Hvornår holder man en gender reveal fest?

Traditionelt er festerne blevet afholdt omkring uge 20-22 i graviditeten, hvor ultralydsteknologien kan give en præcis vurdering af barnets køn. Gæsterne kan få kønnet at vide, inden barnet er født, ved at deltage i aktiviteter som f.eks. at skære i en kage med enten lyserødt eller blåt fyld. Nogle par kan vælge at bruge farvede balloner, konfetti-kanoner eller endda fyrværkeri for at finde ud af kønnet.

 

Hvordan planlægger man festen?

Den kommende mor tager normalt ansvaret for at organisere og være vært for afsløringen af kønnet fest. Det er op til hende at bestemme stedet og aktiviteterne samt at forberede mad, dekorationer og invitationer. De kommende forældre kan også ønske at inddrage deres familie i planlægningen.

Uanset hvordan det gøres, kan en gender reveal fest være en sjov måde for de vordende forældre at dele nyheden om deres babys køn med venner og familie på. Med sit fokus på glæde og fest bliver det helt sikkert en uforglemmelig begivenhed for alle involverede!

 

Hvilke gaver skal du give?

Gaver gives normalt ved gender reveal fester og kan være alt fra enkle ting som babytøj til mere udførlige gaver som møbler eller klapvogne. Hvilken type gave afhænger af personlige præferencer, men nogle populære valgmuligheder omfatter kønsneutrale gaver, tilpassede ting med barnets navn på og praktiske ting som bleer og servietter.

Når du skal købe til en gender reveal fest, er det bedst at holde sig til det, som de kommende forældre har bedt om i deres liste eller at tilbyde noget, der vil være nyttigt, når barnet ankommer. Det kan også være betænksomt at købe ting, der passer til kønnet, hvis du kender disse oplysninger på forhånd. Uanset hvad du vælger, så husk, at din tilstedeværelse ved arrangementet er lige så vigtig som din tilstedeværelse ved festen selv!