Ferie

Tøjmoden til sommer

Så er det endelig blevet sommer! Vejret er varmt og solrigt, og det er det perfekte tidspunkt til at finde dit yndlingssommertøj frem. Men hvad skal du have på, når temperaturen stiger? Læs videre for at få vores tips til tøjmode til sommeren. Herre T-shirts går aldrig af mode.

En af de bedste ting ved sommermode er, at du kan slippe af sted med at bære lettere og mere behagelige stoffer. Linned og bomuld er perfekte til varmt vejr, da de er åndbare og ikke får dig til at føle dig for varm.

Et andet godt tip til sommermode er at vælge lyse farver. Hvid, creme og pastelfarver vil reflektere varmen i stedet for at absorbere den, så du føler dig køligere. Og glem ikke tilbehør! En stråhat eller et par solbriller kan være med til at beskytte dig mod solens stråler.

Løstsiddende tøj: Det er ikke kun behageligt at have løstsiddende tøj på, men det er også med til at holde dig kølig. Naturlige stoffer som linned og bomuld er ideelle, da de er åndbare og ikke får dig til at svede.

Lyse farver: At bære lyse farver er en god måde at holde sig kølig om sommeren. Hvide, cremefarvede og pastelfarver reflekterer varmen i stedet for at absorbere den, så du føler dig køligere.

Tilbehør: Glem ikke at pakke dine vigtigste sommertilbehør som solbriller og en hat. De beskytter dig ikke kun mod solen, men kan også være med til at holde dig kølig.

Let tøj: En af de bedste ting ved sommeren er, at du kan slippe afsted med at bære lettere tøj. Denne sæson skal du vælge naturlige stoffer som hør og bomuld, der er åndbare og ikke gør dig for varm.

Kølige farver: Når du vælger, hvad du skal have på om sommeren, skal du vælge kølige farver som hvid, creme eller pastelfarver. Disse nuancer reflekterer varmen i stedet for at absorbere den, så du vil føle dig køligere, når temperaturen stiger.

Ferietøj: Hvis du skal på ferie, skal du sørge for at pakke noget let og luftigt tøj. Linned er et godt valg, da det både er behageligt og stilfuldt. Det er et perfekt materiale til ferietøj, da det er let, luftigt og helt perfekt til at skygge for den varme og kraftige sol. Du kan nærmest ikke få noget materiale, der er mere oplagt til ferie, end dette.

Vi håber, at denne lille guide til sommerens tøjmode kan bruges. Lad dig inspirere og kig rundt på de mange muligheder på nettet. Stylebydam er et godt sted at starte.