Hus & Have

Få styr på din have

At have en have er noget af det mange mennesker har svært ved. Hvad skal der være i denne have? Hvorfor ser min have ikke særlig køn ud, selvom jeg har gjort en masse ved den? Alle disse spørgsmål er noget mange haveejere spørger sig selv om hver gang de kigger på deres have. Dette behøver dog ikke at være et problem, fordi der er et meget nemt fiks til netop dette problem.

Less Is More

Dette er et meget kendt ordsprog. Det betyder bare at nogle gange er det bedst ikke at gøre så meget ved tingene. Nogle gange kan nogle få ændringer være bedre, i stedet for at lave nogle kæmpe erindringer. Mange vil nemlig have en helt masser af ting i deres haver, men det bedste er faktisk at have nogle få ting der ser skønne ud. Dette kan opnås med en kapilærskjuler med bund. Dette er en slags kasse hvor man kan få jord i og sørge for ens roser og blomster kan bo i. Denne er med til at få det til at se stilet ud, men ikke gøre det for meget. Husk Less Is more. Når man så har sådan en så skal man gerne finde ud af hvad man gerne vil fulde i den. Her vil en god idé være nogle bunddække roser. Selvom disse måske ikke lyder særligt kendte, så er det faktisk det som mange har i deres haver. Disse er nemlig nemme og passe og vokser utroligt godt sammen.

Overskud

En have skal ikke ordnes når man ikke har overskuddet til det. Det vil blot være med til at gøre haven til et stor rod. En have burde være noget man hygger sig med at lave. Dette bliver nemlig afspejlet når man så er færdig med sin nye flotte have.