FamilielivFerieFritid & SportHus & HaveØkonomi

3 gode råd til et spændende parforhold

Har du været, eller er du en del af et længerevarende forhold, og tænker du nogle gange, at I er blevet fanget i en rutine? Sådan er det for mange, og i nogle tilfælde kan dette sætte en stopper for noget, der ikke nødvendigvis behøvede at slutte. To mennesker kan nemlig godt elske hinanden, men stadig føle trang til noget nyt – heldigvis betyder dette ikke nødvendigvis en ny partner. Her er 3 gode råd til, hvordan dig og din partner kan genoplive den kærlighed, der er imellem jer.

Rollespil

Når man har været i et længerevarende parforhold, kan man godt begynde at savne dating-livet. En ny flirt, der inviterer dig ud at spise. Forventninger. Sommerfugle i maven. Vi kender det alle sammen. Men dating-livet har også sine dårlige sider. Hvad nu hvis flirten ikke er som forventet. Hvis de er uinteressante eller uinteresserede. Hvorfor ikke nyde dating-livet med en partner, som du kender. En du kan regne med. Planlæg at mødes på en bar, og lad som om I mødes for første gang. Rollespil behøves ikke at være det helt store, så længe I glemmer hverdagen og lærer hinanden at kende en gang til.

Dermed ikke sagt, at ikke kan gå all in. Brug falske navne, klæd jer ud, giv jer selv en helt ny persona og glem den hverdag, der venter i morgen.

Prøv noget nyt

Rollespil er oplagt til en fredag aften, men parforholdet kan også krydres i hverdagen. Kysser du normalt din partner farvel med et tantekys, så prøv noget nyt og efterlad dem overraskede og ventende efter mere. Opfør dig som nyforelsket igen og inviter dem med ind i sengen, som var det den første gang.

Er I tændte på noget vildere end det normale, kan I prøve at introducere sexlegetøj til jeres sexliv. Dette kan være alt fra vibratorer til buttplugs. Udforsk hinandens kroppe på helt nye måder, opnå orgasmer som aldrig før og vær nysgerrige. Se hvad der virker for jer og afprøv nye ting.

Har du ikke fundet kærligheden endnu?

Hører du under kategorien, der endnu ikke har fundet kærligheden, fordi du keder dig efter nogle måneder, så er det endnu for tidligt at pakke sammen. Prøv igen og bliv ved med at prøve, indtil du finder din sjæleven. Selvfølgelig er dette nemmere sagt en gjort, men det handler om at turde kaste sig ud i det. Snak med attraktive mennesker i baren, og hvis du skulle møde en du synes om, så inviter dem ud på en kop kaffe – det værste der kan ske, er du skal prøve med den næste, du får et godt øje til.

For de mere generte mennesker kan det være grænseoverskridende, og måske endda umuligt, at finde modet til at starte en samtale. Her kan datingsider være løsningen på at finde den helt store kærlighed. På findgratisdating.dk kan du møde alle typer mennesker, men samtalen kan startes gennem en skærm. På den måde lærer du dem at kende, før du møder dem, og du behøves ikke at snakke med fremmede.