Lej en hoppeborg

Lej en hoppeborg

Findes der nogle gode grunde til IKKE at leje en hoppeborg til din næste fest? – okay, tante Olgas 90 års fødselsdag på plejehjemme er måske ikke lige det rette klientel – medmindre at alle oldebørn er inviteret med.

En hoppeborg er et stensikkert hit, hvis bare der er en festdeltager der er under 12 år gammel. De kommer i alle afskygninger og størrelser og der er garanteret også nogen der passer i lige præcis dit tema.

Superlej Eller?

Hvorfor skal vi leje den gennem superlej, når der findes billigere udlejere?

Det siger vi heller ikke at du nødvendigvis skal. Men inden du lejer en hoppeborg, så stil dig selv følgende spørgsmål:

Skal den være forsikret?
Foretrækker jeg at der har været tilsyn på den indenfor de sidste 12 måneder, så jeg ved at den lever op til de foreskrevne sikkerhedsregler?
Vil jeg gerne kunne betale mig fra alt besværet og bare have den køreklar fra start?
Vil jeg have det bedst med at vide at den har de rette politiladelser til også at måtte benyttes offentligt?

Kan du svare ja til ovenstående, så skal du leje igennem os. Der er desværre intet krav om at hoppeborge skal gennemgås og tilsynes årligt, hvis de blot skal lejes ud til private. Vi siger ikke vi er de eneste rigtige at leje hos, men vi vil gerne stå ved at rigtig mange af vores konkurrenter, sparer pengene.

Samtidig har vi jævnligt et skift i vores hoppeborge, så du vil ikke opleve at få en hoppeborg leveret som har 10 år bag sig. tværtimod er der en god sandsynlighed for at det er en vi har hjemkøbt indenfor de sidste to år.

Har du spørgsmål til sikkerhed omkring hoppeborge, så tøv aldrig med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen (når vi da ikke lige er igang med at klargøre hoppeborge til udlejning) og besvarer gerne alle henvendelser.