Køb på afbetaling – liste over butikker

Stylepit.dk

På Stylepit.dk kan du købe modetøj på afbetaling til både mænd, kvinder samt børn. Du finder bl.a. mærker som Hugo Boss, Ralph Lauren, Adidas og mange andre mærker. Udover tøj, kan du også købe forskellige skønhedsprodukter, herunder eksempelvis skønne dufte til både damer og herrer.

LikeLondon.com

Køb dit tøj på afbetaling på LikeLondon.com. Her kan du på opdagelse i den unikke tøjkollektion for kvinder. Du finder samtidig også forskellige accessories, som eksempelvis tasker samt smykker. Det kan du læse mere om her

Mbym-shop.dk

MbyM er et populært dametøjsmærke, der laver både kjoler, bukser, t-shirts og meget andet. Blandt andre items er brandet bl.a. kendt for sine fine regnjakker, der gør det lidt sjovere at være ude, når regnen siler ned.

Shapeit.dk

Shapeit.dk er all about lækkert sportstøj til kvinder, der således kommer til at føle sig godt tilpas, når de træner. På hjemmesiden er det også muligt at købe forskelligt kosttilskud, som er uarbejdet specifikt til kvinder.

Jydepotten.dk

Denne Viabill butik tilbyder modetøj til kvinder fra et væld af lækre designerbrands. Det handler derfor bare om at gå på opdagelse.

Rosemunde.dk

Rosemunde er feminint og elegant tøj til den stilbevidste kvinde eller pige.

Stoy.dk

STOY er råt og cool modetøj til både mænd og kvinder. Hjemmesiden huser en masse lækre og kendte mærker og tilbyder også de fedeste sneakers.

Bestman.dk

På denne side har du mulighed for at erhverve elegante smykker og accessories til mænd – disse er nemlig ikke kun forbeholdt kvinder.

Mens-wear.dk

Her finder du et bredt udvalg af alt til mænd. Var det f.eks. noget med et par lækre Wrangler jeans på afbetaling? Så skynd dig at klikke ind på siden, bestil i dag og betal først senere.

Modefyren.dk

Her finder du et stort udvalg af forskellige slips, butterflies samt strømper. Et perfekt sted at lede, når du skal til galla, bryllup eller til en fest af finere karakter.

Le-fix.dk

Le Fix tilbyder det fedeste streetwear til herrer. På siden finder du et væld af lækre mærker som bl.a. Fred Perry, Tommy Hilfiger og Adidas.

Nice-hair.dk

Køb dine hårprodukter, make-up og hudpleje billigere online på Nice-hair.dk. Du finder et enormt stort udvalg af diverse lækre produkter på hjemmesiden.

Bodylab.dk

Er du hoppet med på fitnessbølgen og vil gerne se hurtige og effektive resultater? Så skal du klikke ind på BODYLAB, der tilbyder dig forskellige kosttilskud, proteindrikke mv., der vil hjælpe dine træningsresultater i den helt rigtige retning.

Computersalg.dk

Køb dit næste stykke elektronik online på computersalg.dk. Vælg præcis den computer, du ønsker og foretag købet på afbetaling med hjælp fra den fleksible betalingsløsning, Viabill.

Babysam.dk

Hos Babysam kan du finde alt, hvad du har brug for, for at blive klar til et lille nyt familiemedlem. Men det kan være dyrt at investere i barnevogn, barneseng, legesager, tøj og meget andet. Derfor er det her en rigtig stor fordel at kunne købe på afbetaling med Viabill.

Cykelpartner.dk

Har du brug for en ny cykel? På Cykelpartner.dk finder du de bedste cykelmærker samt det lækreste tilbehør, så du kan blive næste generations Chris Froom.

XL-byg.dk

Er du i gang med et nyt byggeprojekt og mangler materialer? Det kan også være, at du mangler lidt Weber-tilbehør til grillen? Uanset hvad, så kan du finde det, du mangler, på XL-byg.dk

Sweetdeal.dk

Betal din næste sweetdeal med Viabill og få en oplevelse, du sent vil glemme uden at bekymre dig om økonomien.

Hungry.dk

Hvis du nogensinde bliver lækkersulten efter italiensk eller amerikansk en fredag aften, så bestil din mad og få den leveret med Hungry.dk. Køb maden på afbetaling og betal først i den efterfølgende måned.

Osuma.dk

Osuma.dk tilbyder dig at levere dine dagligvarer lige til døren. Har du altid lidt for travlt til at handle ind, kan du altså handle ind til aftensmaden via få klik på nettet.

Saxo.dk

Saxo.dk har et kæmpe udvalg af diverse fagbøger samt de nyeste bestsellers, som du kan købe på afbetaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *