Økonomi

Det skal du huske, når du skal til Sri Lanka

Står du overfor en af de absolut vildeste rejser i dit liv, og er du derfor lige nu ved at få styr på det hele, så du kan være sikker på, at din rejse kommer til at forløbe så problemfrit som overhovedet muligt? Så kan det være, at du allerede har bestilt dine flybilletter til Sri Lanka. Og hvis det er tilfældet, skal du huske at have styr på dit visum. Har du husket det?

Sørg for at have det rette visum

Der er rigtig mange lande, der kræver et helt specielt visum for, at du kan komme ind i landet, og det er uanset, hvad dit formål med rejsen er, og hvor længe du har tænkt dig at blive på destinationen.

Og er det Sri Lanka, du har pakket din kuffert til, er det heller ikke nogen undtagelse. Her skal du nemlig sørge for at have et visum, der gælder i minimum 30 dage og mulighed for at komme ind i landet to gange, hvilket især er fordelagtigt, hvis du for eksempel tager et smut til Maldiverne. Heldigvis er det super let at få fat i visummet, og derfor behøver du ikke at skænke det en helt masse bekymringer.

Bestil dit visum over mail

Du kan for eksempel blot bestille det over mail. Det vil meget hurtigt lande i din indbakke, og så er det yderst smart, idet du kan bestille det i god tid, da det gælder i helt op til seks måneder. Det er således ikke noget, du skal bekymre dig om i sidste øjeblik. Du kan læse mere om visum til Sri Lanka her.

På samme side finder du også information vedrørende dit pas og den indrejseblanket, som du får udleveret i lufthavnen, når du ankommer til Sri Lanka. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra din hjemrejsedato, mens en udfyldt indrejseblanket skal fremvises sammen med dit visum, når du ankommer til skranken i lufthavnen i Sri Lanka.

Du kan læse meget mere om reglerne for at komme til Sri Lanka online og på den måde finde ud af, om du har styr på det hele til din rejse. Den bedste guide er lavet af Sri-Lanka.dk, og du kan derfor være sikker på at finde præcis den information, du søger ved at tage et kig på denne side.

Sørg derfor for at du ikke støder ind i nogle uheldige situationer og uventede overraskelser ved at tage et kig på guiden.