Økonomi

DE BEDSTE ROTERENDE AUTOSTOLE TIL BABYER OG SMÅBØRN | 2022

Når det kommer til sikkerhed i bilen, er intet vigtigere end at sikre, at dine børn er korrekt fastgjort i en autostol. Men med så mange forskellige typer og modeller af autostole på markedet kan det være svært at vide, hvilken der er den bedste for dit barn. I dette blogindlæg hjælper vi dig med at finde den bedste drejelige autostol til din baby eller dit lille barn. En autostol til dit barn skal passe til dets alder, højde og vægt. Brug autostol.dk/hvornar-skal-man-skifte-til-naeste-storrelse-autostol  guiden og få vores anbefalinger til de bedste autostole til dig og dit barn.

 

Få tips til, hvordan du installerer og bruger den korrekt.

 

En af de vigtigste overvejelser, når du vælger en autostol, er, om den opfylder de sikkerhedsstandarder, der er fastsat af National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Alle autostole, der sælges i USA, skal opfylde disse standarder, men nogle stole er bedre end andre. F.eks. får sæder, der er blevet testet af NHTSA og har vist sig at yde en bedre beskyttelse i tilfælde af en kollision, en højere sikkerhedsklassificering.

 

Når du skal vælge en autostol til dit barn, bør du også tage hensyn til dit barns alder, vægt og højde. Der findes to typer autostole til spædbørn og småbørn: bagudvendte og fremadvendte autostole. Bagudvendte sæder er den sikreste løsning for små børn, og de bør bruges, indtil dit barn når den maksimale vægt- eller højdegrænse for sædet. Når dit barn vokser ud af den bagudvendte stol, kan det skifte til en fremadvendt stol med en sele.

 

Hvis du har et spædbarn eller et lille barn, kan du overveje en konvertibel autostol, som kan bruges både bagudvendt og fremadvendt. Konvertible autostole er dog ikke altid den bedste løsning for små børn. Generelt er de mindre sikre end specifikke bagudvendte sæder, og de er også meget tungere og vanskeligere at installere korrekt. Af disse grunde anbefaler vi, at du vælger en specifik bagudvendt autostol til dit spæd- eller småbarn.

 

Når dit barn vokser ud af sin autostol, kan det skifte til en selepude.

 

Booster-sæder er beregnet til børn, der er for store til en autostol, men som stadig er for små til at bruge sikkerhedsselen på en sikker måde. Booster-sæder skal bruges med en hoftesele og en skulderrem, og de bør bruges, indtil dit barn er stort nok til at bruge sikkerhedsselen sikkert uden booster.

 

Når det gælder sikkerhed i bilen, findes der ikke nogen standardløsning. Den bedste autostol til dit barn afhænger af dets alder, vægt og højde. Men ved at følge de retningslinjer, der er fastsat af NHTSA, kan du være sikker på, at du vælger en sikker og pålidelig autostol til dit barn.