Familieliv

rygning

du bliver syg

Rygning er en af ​​de største døds- og sygdomsårsager i vesten.

Hvert år dør omkring 700.000 mennesker i europa af ​​rygning, og mange flere lever med invaliderende rygerelaterede sygdomme.

Rygning øger din risiko for at udvikle mere end 50 alvorlige helbredstilstande.

Nogle kan være dødelige, og andre kan forårsage uoprettelig langsigtet skade på dit helbred.

Du kan blive syg:

hvis du selv ryger

rygning og eftervirkninger

din hjerne)

Rygning skader også dine lunger, hvilket fører til tilstande som:

kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), som inkorporerer bronkitis og emfysem

lungebetændelse

Rygning kan også forværre eller forlænge symptomerne på luftvejslidelser såsom astma eller luftvejsinfektioner såsom almindelig forkølelse.

passiv rygning

For eksempel, hvis du aldrig har røget, men du har en ægtefælle, der ryger, øges din risiko for at udvikle lungekræft med omkring en fjerdedel.

Babyer og børn er særligt sårbare over for virkningerne af passiv rygning.

Et barn, der er udsat for passiv røg, har øget risiko for at udvikle brystinfektioner, meningitis, en vedvarende hoste, og hvis de har astma, vil deres symptomer blive værre.

De har også øget risiko for vuggedød og en ørebetændelse kaldet glue ear.

Derfor kan det være en god ide at stoppe i tide, da det ikke kun går ud over en selv, men også ens omgivelser. Rygning kan, som du kan læse, øge risikoen for kræft blot ved den massive rygning, og børn kan risikere astma og uhelbredelige følger resten af livet. J-hypnose, har udviklet et rygestopforløb, hvor man kommer med to ugers mellemrum, og skulle det ikke være nok, får man de behandlinger der skal til, før man er røgfri. Man risikere også kræft i mund, halsstruben, spiserøret, blære tarm, livmorhalsen og selvfølgelig lungerne- derudover risikere man kol og blodpropper. 

få hjælp

Find behandling på https://j-hypnose.dk/rygestop/ og skulle du ligge inde med flere spørgsmål om hypnose, er du velkommen til at ringe 30502503 eller skrive mig en mail: [email protected]