3 fede udvidelser til den seriøse gamer

Er du en seriøs gamer? Eller spiller du bare lidt computerspil for sjov? Måske er ligesom så mange andre ved at blive fanget af den spændende verden som gaming er ved at blive.

De udfordrende computer- og konsol spil fanger utrolig mange mennesker, og med god grund.

Det er nemlig ikke bare “fun and games”, men også en social aktivitet og for nogle personer et job.

Der er mange måder at tjene penge på at game. De mest hyppige er enten at blive så god at du kan spille i turneringer, eller også skal du begynde at streame eller drive en YouTube kanal.

De 3 fede udvidelser

Når du går fra at spille et par hyggespil en gang imellem til virkelig at blive bidt af gaming, så er der pludselig mange gadgets og fede udvidelser du kan købe til dit gamingsetup, så oplevelsen bliver endnu bedre.

Et gamingbord

Af de mange muligheder, så er en af de vildeste ting du bør købe altså er gaming bord som giver dig mange nyttige funktioner. Det ser ikke blot sejt ud, men det bidrager også markant til din spiloplevelse.

Eksempelvis vil det rette skrivebord til gaming være med til at sikre den rette højde så du ikke får ondt i ryggen, og samtidig kan bordet hjælpe dig med at opbevare dine ting på en smart måde.

Hvis du synes det er svært at vælge mellem de mange forskellige borde kan du eventuelt læse en guide til at vælge et gaming bord for at få gode tips og tricks.

I sådanne købsguides kan du eksempelvis få gode råd til hvad du skal være særlig opmærksom på for at vælge det rigtige bord.

En ergonomisk stol

Mange tror at den perfekte gamerstol bare skal se sej ud og passe godt ind med resten af udstyret. Det er dog langt fra rigtigt.

Faktisk bør din stol være ergonomisk og passe perfekt til dig og dine konkrete behov. Det afhænger meget af den enkelte person præcis hvilke behov stolen skal kunne afhjælpe.

Eksempelvis har nogle særlige behov for de rette armlæn for at kunne hvile armene, men andre mere har brug for støtte på øvre eller nedre ryg. Der er sågar også nogle som ikke kan leve uden nakkestøtten, og derfor fokuserer på denne del.

Det siger lidt om hvor vigtig beslutningen er når man skal til at træffe et valg, en gamerstol er nemlig også ret dyr, så det er ikke en beslutning man lige træffer hurtigt.

Et fedt lysshow

Fede farver og massere af lys er den direkte vej til et fedt setup når du gamer meget. Der findes mange seje gadgets som kan bringe lys til både bord, computer, tastatur og meget mere. Hvis du vil investere lidt kan du få hele dit værelse til at lyse op i de vildeste farver som også passer til spillet.

Man kan eksempelvis vælge Phillips Hue lights, men der findes også andre alternativer som er mere dedikerede til gaming og lavet til det formål.

Ligesom med gamerbord og stol er det helt essentielt at du konsulterer nogle ekseperter før du træffer en forhastet beslutning om dit køb.