Voksbehandling i Kolding

Prøv den nemmeste form for hårfjerning, og fri dig selv for at benytte skrabere, der virker irriterende på huden, og kan være svære at bruge. Vælger du at få en voksbehandling, skal du ikke længere bekymre dig om, at barbere ben hver anden dag, eller være bange for at skære dig på de skarpe blade.

I Kolding tilbydes du voksbehandlinger i alle afskygninger, og flere steder benyttes den luksuriøse voks fra ADAM & EVE, Australien. Faktisk er denne form for voks den bedst og mest solgte voks til skønhedsklinikker i hele Australien, Europa og Asien. Med enhver form for voksbehandling, efterlads huden ekstra blød og glat, og kan holde i op til 4-6 uger, inden hårene igen er på deres fulde længde (omkring 5 mm.). Når du har valgt hvilken form for voksbehandling du ønsker, får du smurt ADAM & EVE voks på kropsdelen, og når man trækker voksen væk fra din hud, fjernes også hårene, da det bliver hevet ud af hårsækkene. Det skal siges, at en voksbehandling er den nemmeste, mest effektive og hurtigste form for hårfjerning, men kan dog gøre en smule ondt de første par gange. Når man har prøvet voksbehandling i en periode, vil behandlingerne føles mindre og mindre ubehagelige. Det gode ved en voksbehandling er ydermere, at de nye hår, der vokser ud, vil være bløde og ikke være som skægstubbe, der giver en stikkende fornemmelse. Dette skyldes, at hårsækkene danner helt nye og bløde hår, og du vil derfor ikke opleve, at dine ben stikker.

Det er vigtigt at forberede sig på en voksbehandling, for at opnå bedste og mest tilfredsstillende resultat. Det er en god idé, at have hår med en længde på 3-5 mm., og/eller 1 cm. ved de intime områder. På denne måde er du sikret en fuldkommen glad og blød hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>