Vælg el fremfor ild – e cigaretter er vejen frem

Der er mange gode grunde til at vælge el frem for ild. En af dem er, at der er mere forsvarligt at skrue op for radiatoren, end det er at tænde bål i stuen, når det er koldt. En anden er, at man kan skifte tobaksrygning ud med e cigaretter og en meget sundere måde at få stillet sin rygetrang på.

De fleste er formentlig godt klar over den første, men den anden er ikke lige klar for alle, men det er der råd for.

Der er nemlig rigtig mange fordele ved at vælge en e cigaret, frem for tobakken. For det første, så slipper man fuldstændig for problematikken med ild, og man vil aldrig komme til at stå i en situation, hvor man ikke lige har en lighter på sig, og derfor ikke kan få stillet rygetrangen. Med en e cigaret skal man blot aktivere den med en knap, og så er man ellers klar til at pulse løs.

Det eneste en e cigaret kræver er, at man fra tid til anden giver den en opladning, og skifter sin e juice ud, når den er løbet tør, så simpelt er det.

Der er dog også mange andre fordele ved e cigaretter. Man slipper for en masse af de farlige giftstoffer som man udsætter sin krop og omgivelser for, ved tobaksrygning, da man på en e cigaret ryger vanddamp, hvor der ikke sker nogen forbrænding, og derfor ikke dannes de samme stoffer.

Ydermere vil pengepungen også kunne mærke at man har valgt at ryge på en e cigaret, da det er noget billigere end de efterhånden ganske pebrede smøger nu til dags.

Hvis din interesse for e cigaretter er blevet vakt, så bør du kigge forbi http://ejuice4you.dk/ for at finde den helt rigtige e cigaret løsning for dig, her er det nemlig muligt at finde alle mulige forskellige produkter, som kan tilpasses dine personlige behov.