Uden A-Kasse kan du være Udsat

Der er mange danskere der har været igennem en situation, hvor de har stået uden a-kasse og dermed også de penge der bliver stillet til rådighed fra en a-kasse.

Ovenstående er en meget uheldig situation at ende i, hvilket hurtigt kan blive dyrt for din privatøkonomi selvom du i forvejen er arbejdsløs og ingen indkomst har.

Når du står uden en a-kasse vil det også sige du ingen dagpenge får udbetalt, hvis du skulle være så uheldig at ende uden job. Det er yderst ubehagelig situation at befinde sig i, hvilket betyder meget smalle måneder, at leve i rent økonomisk for dig.

Det er endnu værre for dig, hvis du har en familie for det er umuligt så, at leve på kontanthjælp, hvilket er betydeligt mindre i udbetaling end dagpenge fra din a-kasse.

Er du ikke medlem af en a-kasse kan det kun anbefales på det højeste. Specielt i disse tider vi befinder os i, hvor arbejdsløsheden er meget høj og der er forhøjet risiko for du også bliver fyret.

Du skal blot overveje med dig selv, om du har råd til hver eneste dag, at miste 752 kroner hvilket er det beløb du vil få udbetalt i dagpenge, hvis du er medlem af en a-kasse.

Uden disse penge bliver det svært, at forsørge en familie, hvilket for nogle danskere er scenariet. Men uden en a-kasse kan det som sagt hurtigt blive dyrere end ikke, at være medlem. Har du ligesom de mange andre danskere nemlig ikke råd til, at tage de knap 500 kroner det koster og være medlem af en a-kasse ud af det månedlige budget. I så fald anbefales det, at tage et forbrugslån – som på http://www.laaninfo.dk/lantyper/forbrugslaan/ så du kan blive medlem af en, hvilket som sagt kan blive meget dyrere bagefter, hvis du skulle blive fyret. Eftersom du blot skal låne penge til, at finansiere dagligdagen i stedet.